Αγρίνιο:Τριαντάχρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο 14χρονους


- Τους έδωσε 10 ευρώ για να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους

Μητέρα 14χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι ο 14χρονος γιος της έπεσε θύμα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης μαζί με τον επίσης 14χρονο φίλο του, από νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών στο Αγρίνιο.



«Όπως μου είπε ο γιος μου, τόσο στον ίδιο όσο και στον φίλο του, συχνά πυκνά τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά με στόχο να τους πλησιάσει» λέει η μητέρα στην ιστοσελίδα sinidisi.gr.

«Τον γνωρίζουν καθώς στην περιοχή που μένουμε, αυτός εργάζεται σε κατάστημα. Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου λοιπόν, τους προσέγγισε μέσω του facebook και τους κάλεσε σε σπίτι, στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν διαμένει μόνιμα αλλά οικείο του πρόσωπο για να παρακολουθήσουν ταινία, σε κεντρική περιοχή του Αγρινίου.

Κλείνουν τελικά ραντεβού, συναντιούνται και πηγαίνουν εκεί. Τους έδωσε μάλιστα σαν κύριος και γλυκά και τους έβαλε να δουν ταινία πορνό. Μετά την ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυνανιστούν ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει.

Τελικά όπως μου ανέφερε ο γιος μου, επειδή δεν αντέδρασαν προχώρησε ο ίδιος να ασελγεί στα γεννητικά τους όργανα. Προσπάθησε να τους κάνει και κάποια άλλα πράγματα όμως τα παιδιά ευτυχώς αντέδρασαν και δεν το δέχθηκαν» λέει η μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια ο δράστης τους έδωσε 10 ευρώ για να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους. Ο 14χρονος είπε στη μητέρα του τι είχε συμβεί. «Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την άλλη μητέρα γιατί ο γιος της δεν της είχε πει τίποτα [...] Θέλησα να πάμε στο νοσοκομείο αλλά δεν ήθελε η άλλη μητέρα. [...] Εν τέλει αποφασίσαμε να βρούμε τον πατέρα του δράστη, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα, όμως είπε «μου άνοιξες τα μάτια. Πήγαινε στην Αστυνομία».

Σύμφωνα με την μητέρα την προηγούμενη Παρασκευή τελικά κατήγγειλε τον νεαρό στην τοπική αστυνομία, λέγοντας μάλιστα πως ούτε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που τους κατέθεσε.

«Ήθελα να του κάνω μήνυση όμως σεβάστηκα το γεγονός πως δεν επιθυμούσε η άλλη μητέρα και περιορίστηκα σε καταγγελία για απλή σύσταση. Η αστυνομία απ’ ότι γνωρίζω τον αναζητά αλλά ακόμα δεν τον έχει βρει. Εγώ όμως ξέρω όπως μου έχει πει ο γιος μου, ότι συνέχεια τον βλέπουν έξω από σχολεία και φροντιστήρια» συμπλήρωσε η μητέρα.

«Δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που να καταστρέφουν τις προσωπικότητες ανήλικων παιδιών [...] Μιλάμε για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, ανάλογα και με τις ηλικίες των παιδιών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πρόσβαση σε παιδιά, καθώς εργαζόταν ως ντελιβεράς» λέει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Καζαντζής.

 newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ