Ν’ ανταμώνουμε, για να μην ξεχνιόμαστε στου χρόνου τα γυρίσματα!


Με το σύνθημα αυτό, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, το μεσημέρι, οι Μελισσουργιώτες της Αθήνας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Αδελφότητάς τους, έκοψαν την πίτα τους στα ιδιόκτητα γραφεία τους στην οδό Βούλγαρη στην Ομόνοια. 



Τους συγχωριανούς καλωσόρισε, εκ μέρους τους ΔΣ, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Γιώργος Μαστρογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και καλά ανταμώματα στον γενέθλιο τόπο.

«Η πίτα» ήταν η αφορμή να οργανωθεί μια ζεστή σύναξη, η οποία είχε από όλα. Πλούσια εδέσματα, με τη φροντίδα του ΔΣ, μελισσουργιώτικο τσίπουρο, τζουμερκιώτικη και ηπειρώτικη μουσική και πολύ κέφι.

Έτσι δεν άργησε ν’ ανάψει το γλέντι και ο χορός, που κράτησε ώς αργά το απόγευμα. Τους χαιρετισμούς της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος μετέφερε ο Θεοδωριανίτης Γιάννης Νάκης, μέλος του ΔΣ, ενώ ο Αρτινός ποιητής Νίκος Ρίγγας, πάντα παρών στα μελισσουργιώτικα καλέσματα, ήταν και πάλι εκεί και μάλιστα κατέπληξε με τον χορό του.

Ήταν μια Κυριακή, που δημιούργησε σε όλους μια όμορφη αίσθηση. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 11 Μαρτίου 2018, στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας, όπου θα γίνει ο απολογισμός δράσης και θα διατυπωθούν προτάσεις για τη νέα περίοδο και ειδικότερα για τα θέματα που υπάρχουν στο χωριό, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, όταν το χωριό γίνεται ένα μεγάλο μελισσολόι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης