Πρώην αστυνομικός από την Άρτα εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου στην Αλβανία!


Απότακτος αστυνομικός από την Άρτα συνελήφθη στα Τίρανα και κατηγορείται για την δολοφονία βαρόνου των ναρκωτικών στην γείτονα χώρα.



Ο 41χρονος υπηρετούσε μέχρι το 2012 και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκδιωχθεί εξ αιτίας εμπλοκής του σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Η σύλληψή του έγινε χθες το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια η Αλβανική αστυνομία έκανε έφοδο στα σπίτια τριών συνεργών του, οι οποίοι επίσης κρατούνται.

  Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα ΜΜΕ της Αλβανίας, ενώ ο Αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε ότι πρόκειται για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.
 
Νεκρός είναι ο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.

  Στα σπίτια των Αλβανών συνεργών του Έλληνα απότακτου αστυνομικού βρέθηκαν όπλα και άλλα, ενώ, κατά την σύλληψη του πρώην αστυνομικού, βρέθηκε χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με την Αλβανική Αστυνομία, προέρχεται από την πληρωμή του για την εκτέλεση.
 
Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
 
Ο Αρτινός είχε υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία για δέκα χρόνια περίπου και αποτάχθηκε το 2012, όταν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για ανάμιξη σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

EpirusPost
 
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τιράνων, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ και 50.000 λεκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης