Το μυστικό πρόγραμμα «X-Files» του Πενταγώνου με μαρτυρίες και έρευνες για UFO


«Δεν είχε φτερά, έλικες και πήγαινε πιο γρήγορα από τα F-18 μας» 

Μια συνάντηση με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο περιγράφει ο πλωτάρχης Ντέιβιντ Φρέιβορ στους New York Times, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα Α.Τ.Ι.Α. (UFO). (- Δείτε το βίντεο)



Ήταν σε πτήση ρουτίνας στον Ειρήνικο, όταν κάποια στιγμή ο πλωτάρχης Φρέιβορ κοίταξε χαμηλά στη θάλασσα και είδε ένα αντικείμενο να αιωρείται στα 50 πόδια από την θάλασσα, η οποία έμοιαζε σαν να βράζει. Τότε άρχισε να πετάει πιο χαμηλά για να ρίξει μια καλύτερη ματιά και τότε διαπίστωσε πως το ιπτάμενο αντικείμενο άρχισε και αυτό να τον πλησιάζει.

Η μαρτυρία αυτή συμπεριλήφθηκε σε σχετική έρευνα του Πενταγώνου για τα Α.Τ.Ι.Α (UFO). Οι ειδικοί αναφέρουν πως για παλαιότερα περιστατικά ίσως και να υπάρχουν εξηγήσεις και πως ακόμα και αν δεν υπάρχει δεν σημαίνει πως τα σκάφη αυτά είναι εξωγήινης προέλευσης.

Δύο ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ σε πτήση ρουτίνας στον Ειρηνικό το 2004 δέχτηκαν ξαφνικά μια ερώτηση από τον υπεύθυνο ραντάρ ενός καταδρομικού που έπλεε στην περιοχή αν είχαν όπλα.

Οι ιπτάμενοι απάντησαν πως είχαν μόνο εκπαιδευτικά που δεν μπορούσαν να πυροδοτηθούν. Ο επικεφαλής του σχηματισμού Πλωτάρχης Φρέιβορ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στους New York Times αναφέροντας τα όσα έζησε τον Νοέμβριο του 2004.
2flhgncr
Ο ε.α. πλωτάρχης Ντέιβιντ Φρέιβορ
Όπως αναφέρει ο εν αποστρατεία σήμερα Φρέιβορ, για δύο εβδομάδες το καταδρομικό ανίχνευε άγνωστα αεροσκάφη. Αυτά εμφανίζονταν στα 80.000 πόδια και έπεφταν με μεγάλη ταχύτητα στα 20.000 όπου σταματούσαν και αιωρούνταν. Μετά είτε έβγαιναν εκτός εμβέλειας ραντάρ είτε εκτοξεύονταν πάλι πίσω.

Ο ελεγκτής ραντάρ έδωσε εντολή στα αεροσκάφη του Φρέιβορ και του δεύτερου στον σχηματισμό να ελέγξουν τα ίχνη.

Μόλις έφτασαν στην περιοχή το καταδρομικό τους ειδοποίησε πως είχαν πλησιάσει τα άγνωστα ίχνη. Τα άγνωστα ίχνη πέταξαν τόσο κοντά στα μαχητικά που ο ελεγκτής του ραντάρ στο καταδρομικό δεν μπορούσε να πει ποια είναι τα μαχητικά και ποια τα άγνωστα ίχνη.

Τότε ο Φρέιβορ κοίταξε χαμηλά στη θάλασσα και είδε το άσπρο αντικείμενο να αιωρείται στα 50 πόδια από την θάλασσα, σχήματος οβάλ και διαμέτρου περίπου 40 ποδών. Η θάλασσα από κάτω έμοιαζε σαν να βράζει. Ο Φρέιβορ άρχισε να πετάει πιο χαμηλά για να ρίξει μια καλύτερη ματιά και τότε διαπίστωσε πως το ιπτάμενο αντικείμενο άρχισε και αυτό να τον πλησιάζει. Τότε έστρεψε κατά του αντικειμένου και εκείνο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα.

«Ανυψώθηκε όπως τίποτα από όσα έχω δει. Εξαφανίστηκε», δήλωσε στην συνέντευξή του.
Από τον ελεγκτή ραντάρ τους δόθηκε τότε εντολή να πετάξουν σε ένα σημείο 60 μίλια μακρύτερα και εκεί να αρχίσουν κυκλική περιπολία.

Ενώ πετούσαν προς τα εκεί, το ραντάρ τους ανέφερε πως το άγνωστο ίχνος είχε εμφανιστεί στο σημείο που θα έκαναν την περιπολία. Μέχρι να φτάσουν εκεί το ιπτάμενο αντικείμενο είχε και πάλι εξαφανιστεί.

«Δεν έχω ιδέα τί είδα. Δεν είχε φτερά, έλικες και παρά όλα αυτά πήγαινε πιο γρήγορα από τα F-18 μας», κατέληξε.
 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ