Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Μουσικού Σχολείου Άρτας


Το Μουσικό Σχολείο Άρτας την Παρασκευή στις 15 του Δεκέμβρη και ώρα 20:00 στη αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς», διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».




Δύο μουσικά σύνολα του σχολείου, ένα σύνολο του Γυμνασίου και το σύνολο μουσικής Jazz του Λυκείου, συμμετέχουν και προσφέρουν μια συναυλία για τα παιδιά που φροντίζει, υποστηρίζει και βοηθάει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την Κυριακή στις 17 του Δεκέμβρη το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετέχει στη δράση του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας “Santa Bike Arta 2017”, σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, με δύο μουσικά σύνολα.

Ένα σύνολο που αποτελείται από μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου, θα παρουσιάσει ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα το μεσημέρι της Κυριακής πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας, στην κεντρική πλατεία της πόλης και στη συνέχεια ένα σύνολο που αποτελείται από μαθητές του Λυκείου, θα συμμετέχει στη συναυλία του μουσικού σχήματος «Κίτρινα ποδήλατα» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά το τέλος της ποδηλατοβόλτας, επίσης στην κεντρική πλατεία.

Με τη δράση αυτή οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας στηρίζουν το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας "Αγία Θεοδώρα" και το Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης