Νέος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο ο Γιάννης Γκολομάζος


Ο Γιάννης Γκολομάζος εξελέγη το βράδυ της Τετάρτης νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των 21 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 



«Ξεκινάμε δουλειά» ήταν η πρώτη φράση του Προέδρου προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αμέσως μετά την ψηφοφορία. Σε δήλωσή του την Πέμπτη το πρωί τόνισε: «Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Επιμελητήριο έναν θεσμό που θα έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο στην χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης για την Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Θέλουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό για όλους, που θα δίνει λύσεις σε προβλήματα, θα προσφέρει σε ιδέες και προτάσεις και φυσικά θα στηρίζει με κάθε τρόπο τους επιχειρηματίες της ΠΕ Άρτας χωρίς αποκλεισμούς».

Στις προτεραιότητές μας είναι η παροχή ενημέρωσης για Ευρωπαϊκά προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, η κατάρτιση αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων, η προβολή και προώθηση προϊόντων και επιχειρήσεων μέσω συμμετοχής μας σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Άρτας, η παροχή συμβουλών και τεχνογνωσίας στις επιχειρήσεις- μέλη μας κ.ά».

Η εκλογή του νέου Προέδρου, από τα 21 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη νέα περίοδο στο Επιμελητήριο Άρτας την Τρίτη το βράδυ.

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας εκλέχθηκε ο Γιάννης Γκολομάζος, επικεφαλής της παράταξης «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», με 12 ψήφους έναντι 9 του Χρήστου Κολιού, επικεφαλής της παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ".

Η παράταξη του Δημήτρη Χουλιάρα, "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ", στήριξε στην ψηφοφορία τον Γιάννη Γκολομάζο, με τις 5 ψήφους της και έτσι εκλέχτηκε Πρόεδρος με 12 ψήφους.

 ixotisartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης