Οι Αγναντίτες ευχαριστούν τον Αλέξανδρο Καχριμάνη


Με επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων ευχαριστεί δημόσια τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για την άμεση ανταπόκρισή του σε αίτημά του για την κοπή τμήματος του πλατάνου στην πλατεία. (Φώτο)



Συγκεκριμένα στο ευχαριστήριο αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Περιφερειάρχη, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων, όσο και του συνόλου των κατοίκων του χωριού μας, για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας σχετικά με την εξεύρεση λύσης, που αφορούσε την κοπή και απομάκρυνση τμημάτων του πλατάνου της κεντρικής πλατείας του χωριού μας και για τον οποίο η Διεύθυνση Δασών Άρτας είχε αποφανθεί με σχετικό έγγραφό της προς τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, ότι τα ξερά κλωνάρια του εγκυμονούσαν κινδύνους τόσο για τα υφιστάμενα κτίρια πέριξ της πλατείας όσο και για τους επισκέπτες και τα διερχόμενα αυτοκίνητα».

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων 

 Σημειώνουμε ότι την όλη διαδικασία της κοπής του πλατάνου συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι με ανάμικτα αισθήματα έβλεπαν το "σημείο αναφοράς" που ήταν γι αυτούς ολόκληρες γενιές αυτό το δένδρο... να χάνει το μεγαλύτερο τμήμα του !!

 Δείτε φώτο






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ