Ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας για τον αξονικό τομογράφο


Στις 19 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας κο ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ και τη Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ. 




Έγινε ενημέρωση για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Άρτας τόσο για την αποκατάσταση της βλάβης του τωρινού μηχανήματος (που λόγω παλαιότητας είναι πιο δύσκολο η εύρεση των ανταλλακτικών του) έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει άμεσα, όσο και για την αγορά και τοποθέτηση του νέου μηχανήματος , το οποίο στο προσεχές διάστημα θα είναι έτοιμο για να δοθεί σε χρήση.

Από σήμερα λοιπόν τέθηκε ο αξονικός τομογράφος σε επαναλειτουργία μετά από τη συνεχή και εντατική προσπάθεια της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας προμήθειας των ανταλλακτικών και αποκατάστασης της βλάβης.

Σημειώνουμε ότι στην συνολικότερη ανησυχία που δημιουργεί η σημαντικότητα της λειτουργίας του αξονικού τομογράφου, προστέθηκε και η παρέμβαση της Δ/ντριας Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Μετά την προαναφερθείσα σύσκεψη και την τοποθέτηση της συναδέλφισσας Δ/ντριας Ιατρικής Υπηρεσίας και μέλους του Συλλόγου μας, η στάση της έγινε κατανοητή και αποδεκτή, συνεκτιμώντας και τις συνολικότερες ευθύνες που γεννά το πρόβλημα του αξονικού τομογράφου στο οποίο οι ιατροί δεν έχουν καμία ευθύνη.

Για μια ακόμη φορά έγινε σαφές ότι η αυξημένη ευθύνη τόσο των οργάνων του Ιατρικού Συλλόγου όσο και των Διοικήσεων του Νοσοκομείου καθώς και η καλόπιστη συζήτηση, είναι ο καλύτερος τρόπος να επιλύονται τα προβλήματα.

 Για το Δ.Σ. του Ι.Σ Άρτας 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης