Εγκαινιάσθηκε το νέο ΚΑΠΗ Άρτας στην Άνω Πόλη


Ένα νέο χώρο συνάθροισης έχουν πλέον τα μέλη του ΚΑΠΗ που κατοικούν στην Άνω Πόλη, καθώς την Κυριακή το πρωί, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, εγκαινιάστηκε το νέο παράρτημα του ΚΑΠΗ στην περιοχή των Ταξιαρχών. 



Η δημιουργία του παραρτήματος του ΚΑΠΗ στους Ταξιάρχες ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής. Στόχος είναι η δημιουργία παραρτημάτων του ΚΑΠΗ σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, όπως άλλωστε έχει αποφασιστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στο παράρτημα των Ταξιαρχών θα υπάρχει νοσηλευτής, καθώς και γιατρός για τις απαραίτητες συνταγογραφήσεις.

Πλέον, με την λειτουργία του ΚΑΠΗ, δημιουργείται ένας πολυχώρος στην περιοχή της Άνω Πόλης και μάλιστα για όλες τις ηλικίες, καθώς δίπλα από το νέο παράρτημα βρίσκονται τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που πρόσφατα τοποθέτησε ο Δήμος Αρταίων, ενώ υπάρχει παιδική χαρά και σχολικό συγκρότημα (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), καθώς και η Εκκλησία των Ταξιαρχών.
«Μας ενδιαφέρουν όλες οι περιοχές του Δήμου και βέβαια η Άνω Πόλη, που είναι από τις προτεραιότητές μας και η οποία αποκτά πλέον μια ακόμη υποδομή, ενώ συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε εδώ έργα καθημερινότητας, προσβασιμότητας και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τα μέλη του ΚΑΠΗ» ανέφερε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ενώ απευθυνόμενος προς τα μέλη του ΚΑΠΗ υπογράμμισε: «Με την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας μπορείτε να γίνεται πολύτιμοι βοηθοί στην προσπάθεια που κάνουμε για μια σύγχρονη Άρτα. Θέλουμε να μας κάνετε προτάσεις, να μας λέτε τι πρέπει να βελτιώσουμε και πώς θέλετε εσείς την Άρτα. Πιστεύουμε στην άποψή σας και στη διάθεσή σας για προσφορά». Μάλιστα, ο Δήμαρχος κάλεσε τα μέλη του ΚΑΠΗ να εγγραφούν και στο Μητρώο Εθελοντών που έχει δημιουργήσει ο Δήμος, καθώς διαθέτουν εμπειρία και διάθεση για προσφορά.

Στα εγκαίνια παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Λώλος οι Αντιδήμαρχοι Χριστόφορος Σιαφάκας, Κώστας Χαρακλιάς, Άννα Κουτρούμπα, Γιώργος Πανέτας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ –ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Σφήκας, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Γιώργος Λιλής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίων Ηλίας Σερβετάς, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ