Αρχίζει η 4η σεζόν της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας


Η 4η σεζόν της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας είναι εδώ και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 !

Αυτή τη φορά ο προορισμός είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι στον κόσμο μέσα από κλασσικά αριστουργήματα της 7ης τέχνης αλλά και σύγχρονες ταινίες με διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ! 



Ενδεικτικά, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρεις ταινίες με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας δύο εκ’ των οποίων των τελευταίων ετών, ενώ τη συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο έρχεται να συμπληρώσει και μια συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, προσθέτοντας έτσι στη λίστα μας εκτός από τον γαλλόφωνο κινηματογράφο και ταινίες από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική.

 Οι προβολές θα πραγματοποιούνται και φέτος στον Κινηματογράφο «ΠΑΛΛΑΣ» με ελεύθερη είσοδο, ενώ καθιερώνεται πλέον ως ημέρα προβολών η Κυριακή!!! Κάθε δεύτερη Κυριακή λοιπόν, θα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για έναν ακόμα κινηματογραφικό προορισμό, ενώ διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν τις προβολές μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 Νέα σεζόν, νέες προσδοκίες, νέες ιδέες και ένα νέο ταξίδι που ξεκινάει αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 16:00, με αφετηρία και πάλι το “ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ”.

Πρώτη στάση η Ιταλία του Φεντερίκο Φελίνι και οικοδεσπότες μας ο Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, η Ανούκ Αϊμέ και η Κλαούντια Καρντινάλε να μας ξεναγούν μέσα από το «8 ½» σε ένα όνειρο που μοιάζει με ζωή, υπό τη μουσική επένδυση του Νίνο Ρότα.

Ένα Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, ένα Όσκαρ ενδυματολογίας, διεθνή βραβεία και μία από τις καλύτερες ταινίες ενός σπουδαίου σκηνοθέτη που καθόρισε τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κινηματογράφο, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για μια πρεμιέρα αλλιώτικη απ’ τις άλλες! Σας περιμένουμε! Το Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας

8 1/2 (Otto e mezzo,1963)

Σκηνοθεσία: Φεντερίκο Φελίνι Σενάριο : Φεντερίκο Φελίνι, Τούλιο Πινέλι, Ενιο Φλαϊάνο, Μπρουνέλο Ρόντι Πρωταγωνιστές: Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Ανούκ Αϊμέ, Κλαούντια Καρντινάλε Διάρκεια: 138' Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 

ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ Ώρα Προβολής: 16:00

Είσοδος Ελεύθερη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ