Άρτα: Ταξίδευαν με 32 κιλά χασίς....


Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, στην Ιόνια Οδό Άρτας, οι οποίοι μετέφεραν και επιχείρησαν να διακινήσουν στη χώρα ναρκωτικές ουσίες

Κατασχέθηκαν πάνω από (32) κιλά κάνναβης, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες στο εσωτερικό οχήματός τους.... 



...Αλλοδαποί διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι μετέφεραν και επιχείρησαν να διακινήσουν στη χώρα ναρκωτικές ουσίες, συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (13-10-2017) το μεσημέρι, στην Ιόνια Οδό (περιοχή Αγίου Δημητρίου Άρτας).

Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, αποθήκευση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίοι επέβαιναν οι δύο δράστες και το οποίοι κινούνταν με κατεύθυνση το Αντίρριο και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην ταπετσαρία και στο αμάξωμα του οχήματος, τριάντα οκτώ (38) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (32.275) γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:
• ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (32.275) γραμμαρίων 
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, η οποία αναζητείται, 
• ένα κινητό τηλέφωνο. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ