Στην Κέρκυρα για διακοπές ο Πρίγκιπας Κάρολος


Το νησί της Κέρκυρας επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, και η σύζυγός του Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης.



Ο φωτογραφικός φακός του corfuland.gr «συνέλαβε» το ζευγάρι την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, Ι. Καποδίστριας, αργά το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου.

Ο Κάρολος και η Καμίλα έδειχναν ευδιάθετοι και με την συνοδεία ανδρών ασφαλείας μεταφέρθηκαν στη Σκάλα του Δημάρχου, όπου επιβιβάστηκαν σε πολυτελές ταχύπλοο σκάφος, βρετανικής σημαίας, και αναχώρησαν και αναχώρησαν για τη βίλα Ρόθτσαϊλντ, στην Κερασιά.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πριγκιπικό ζεύγος φιλοξενείται από τη γνωστή οικογένεια Ροθτσάϊλντ, στη μοναδική αρχιτεκτονικά βίλα τους, που δεσπόζει περισσότερα από 40 χρόνια στο νησί.

Η πολυτελής βίλα βρίσκεται σε μία τεράστια έκταση στην περιοχή Κερασιά, είναι πλημμυρισμένη από πυκνή βλάστηση, αιωνόβια πεύκα, καταρράκτες, ενώ πρόκειται για ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την παράδοση με την απόλυτη σύγχρονη πολυτέλεια.

Από χθες το βράδυ, η βίλα έχει μετατραπεί σε φρούριο, με δεκάδες άνδρες ασφαλείας και εκπαιδευμένους σκύλους να έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.
 
Η αξία της έκτασης που καταλαμβάνει η βίλα Ρόθτσαϊλντ, γνωστής οικογένειας μεγαλοτραπεζιτών, ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν φιλοξενηθεί αρκετοί βασιλείς κρατών, αλλά και διάσημοι.

Η συγκεκριμένη βίλα αποτελούσε την αγαπημένη καλοκαιρινή απόδραση και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκιπική οικογένεια της Ουαλίας έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στη μοναδική αυτή γωνιά του νησιού με τη κρυστάλλινη θάλασσα.

Η Κερασιά που βρίσκεται 40 χλμ βορειοανατολικά, από την πόλη της Κέρκυρας, θεωρείται από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στο νησί των Φαιάκων, καθώς είναι «φωλιασμένη» σε μια εντυπωσιακή παραλία, με λευκά βότσαλα, έντονη βλάστηση και καταγάλανα νερά.

Στην περιοχή υπάρχει μόνο μία παραδοσιακή ταβερνούλα, ενώ η απομόνωση και η ειδυλλιακή τοποθεσία αποτελεί την τέλεια απόδραση όλων των διασήμων και μη.

Πηγή: www.corfuland.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ