Δύο σημαντικά έργα σε Ευρωπαϊκά προγράμματα


Με σχεδιασμό , εργατικότητα και συνεργασία αλλά και αξιοποιώντας κάθε θετική ενέργεια ή πρωτοβουλία από όπου και αν προέρχεται αρκεί να έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη και προκοπή του τόπου είναι σίγουρο ότι ο Δήμος Γ.Καραϊσκάκη... 



...μπορεί να οδηγηθεί σε μια δημιουργική διαδρομή με ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους άξονες που θα δίνει την δυνατότητα στους δημότες του να αντικρίζουν ευοίωνα το αύριο

Όταν οι πόρτες του επίσημου κράτους είναι ανοιχτές , όταν υπάρχει κατανόηση , αναγνώριση , παραδοχή και στήριξη ότι υπάρχουν Δήμοι που αν και με ελάχιστες δυνατότητες καταθέτουν ώριμες προτάσεις σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και που αξίζουν της δίκαιης μεταχείρισης και υποστήριξης τότε είναι σίγουρο ότι υπάρχει ελπίδα τονίζει ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος.


Και συνεχίζει στη σχετική ανακοίνωση ότι ο Δήμος Καραϊσκάκη κάτω από δύσκολες συνθήκες κατέθεσε προτάσεις σε όλα τα προγράμματα που μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έχοντας ήδη τις δύο πρώτες εγκρίσεις έργων .
1 ένταξη έργου ) Διασυνοριακό πρόγραμμα : INTERREG : ΕΛΛΆΔΑ - ΑΛΒΑΝΊΑ
 

Επίσης κατέθεσε πρόταση ως κύριος εταίρος σε συνεργασία με το Δήμο Δερόπολης Αλβανίας για την κατασκευή τριών δρόμων ( Ντισνίκι - Άνω Καλεντίνη / Βελανιδιά - Μεσόπυργος / Ακροποταμιά - Κλειδί ) και την κατασκευή ενός δρόμου στον Δήμο Δερόπολης στην Αλβανία.
Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει το 1.000.000.ευρω .
2 ένταξη έργου )
 



Μετατροπή ανενεργού Δημοτικού σχολείου Πηγών σε ενεργειακά ευφυές πολιτιστικό κέντρο σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με προσθήκη παιδικής χαράς με ανακυκλώσιμα υλικά εκπαιδευτικού χαραχτήρα . Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τις 420.000 ευρώ. 



Με υποδειγματική ενημέρωση και με διάθεση δίκαιης αξιολόγησης η Ειδική Γραμματεία Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια διεκδίκησης ένταξης σημαντικών έργων .

Στηριζόμενοι στα θετικά που κληρονομήσαμε , δημιουργώντας και χτίζοντας πάνω και σ' αυτά , αλλά και έχοντας δίπλα μας Συλλόγους , αδελφότητες , ενεργούς δημότες και μια κεντρική διοίκηση που παρόλο τις δυσκολίες του σήμερα στέκεται αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις μας πεισμώνουμε και επιδιώκουμε το καλύτερο για τα χωριά μας .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ