Αμφιλοχία- 39χρονη νεκρή σε τροχαίο


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 39χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα , στις 1:45, στο 10ο χιλιόμετρο του τμήματος Αμφιλοχίας – Άρτας, 122ο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος της πλατείας στο Ανοιξιάτικο.



 Όχημα που κατευθυνόταν προς Αμφιλοχία καρφώθηκε με σφοδρότητα στο μπροστινό τμήμα νταλίκας , σταθμευμένης στο σημείο του παρκινγκ.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η 39χρονη γυναίκα συνεπιβάτης του οχήματος, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας.

Ο 51χρονος οδηγός και σύζυγος της μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ ελαφρά τραύματα φέρει και ο γιος τους.

«Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ» λέει στο e-maistros.gr αυτόπτης μάρτυρας που λίγα λεπτά πριν συνάντησε το μοιραίο ΙΧΕ στο Μακρυνόρος «γλίτωσα από θαύμα, τα λάστιχα σφύριζαν και το αυτοκίνητο ερχόταν καταπάνω μου, νόμισα ότι δε θα γλιτώσω».

«Εκείνη την ώρα περνούσα πεζός μπροστά από το φορτηγό και βλέπω το αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με ταχύτητα, μόλις που πρόλαβα και τραβήχτηκα», αναφέρει ο οδηγός της νταλίκας.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας.

 agriniopress.gr/
 e-maistros.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ