Άρτα: Πετυχημένος και με έμπνευση ο 3ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας


- Από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών 

 Γράφει η Χριστίνα Μπίζα

Αρμονική η συνύπαρξη με την Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» 





«Δώσε αίμα τώρα όσο μπορείς μην το αφήνεις για αύριο» ήταν το κεντρικό μήνυμα με αφορμή στις 14 Ιουνίου της Παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη.

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου εορτασμού πραγματοποιήθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και χειροτεχνίας ο οποίος διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας « Γιάννης Μόραλης» όπου υπήρξε μία αρμονική συνύπαρξη το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου στις 7,30 με την Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών.

Ήταν μία πολύ όμορφη διοργάνωση στην οποία από τα έργα των παιδιών που εκτέθηκαν και τα οποία μικροί μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου δημιούργησαν με θέμα την αιμοδοσία και ήταν πραγματικά αξιόλογα, βραβεύθηκαν η Έλενα Μπασδέκη για την κατασκευή της το 3ο Νηπιαγωγείο Άρτας, η μαθήτρια Άννα Τράμπα για την ζωγραφιά της καθώς και η Κωνσταντίνα Χαραλάμπους.

Τα Δώρα προσέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας κ. Λεωνίδας Σπαής ο οποίος αναφέρθηκε στην αιμοδοσία και την ανάγκη που υπάρχει για αίμα και στους λόγους που πρέπει να προσφέρουμε αίμα υπενθυμίζοντας το σύνθημα για φέτος που είναι «Δώσε αίμα όσο μπορείς πιο πολύ μην το αφήνεις για αύριο».

Ακολούθησαν μετά την βράβευση παιχνίδια και απαγγελίες ποιημάτων με θέμα την αιμοδοσία σε ένα κλίμα κεφιού και πολύ μεγάλης ικανοποίησης από όλα τα παιδιά τα οποία φάνηκε να απολαμβάνουν ιδιαίτερα την κάθε στιγμή μέσα στην Δημοτική Πινακοθήκη της Άρτας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης