Άρτα:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Έκθεση Ζωγραφικής


- Αφήνουμε ανοιχτό το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου μας «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γιάννης Μόραλης» η οποία διήρκεσε από 7 έως 17 Ιουνίου του 2017.  (ΦΩΤΟ)



Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την όλη διοργάνωση τόσο από τα όσα έγραψαν στα βιβλία επισκεπτών αλλά και από την καθημερινή επαφή που είχαμε μαζί τους. Αφήνουμε ανοιχτό το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση στην ετήσια παρουσίαση των δραστηριοτήτων μας.


Ιδιαίτερη τιμή για εμάς υπήρξε η επίσκεψη στη Έκθεση Ζωγραφικής του Συλλόγου μας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικο ο οποίος από την περιήγησή και τις δύο αίθουσες τις Έκθεσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Αξίζει να σταθούμε στα λόγια που έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς των όμορφων καλλιτεχνημάτων. «Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο».


Θερμά ευχαριστούμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του συνοδευόμενος από τον διακεκριμένο Ζωγράφο κ. Γ. Ψωμά.

Ο κ. Ψαθάς ξεναγήθηκε και στις δύο αίθουσες της έκθεσης και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την όλη διοργάνωση και για την ποιότητα των έργων. Στο βιβλίο επισκεπτών έγραψε: «Συγχαρητήρια για τις πανέμορφες δημιουργίες. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, φαντασία και διάθεση εκ μέρους των καλλιτεχνών για να μας τιμούν και να αναβαθμίζουν την πόλη μας».

Ο κ. Γιώργος Ψωμάς έγραψε: «Πολύ καλή δουλειά! Συγχαρητήρια!» Αξίζει να σταθούμε και στην τιμητική επίσκεψη ομάδας καλλιτεχνών από την Πρέβεζα και τη Ηγουμενίτσα την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις.


Είδαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την Έκθεση του Συλλόγου μας και ως προς την ποικιλία των έργων και ως προς τον τρόπο έκφρασης και δεχθήκαμε με χαρά τα πολύ θετικά τους σχόλια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους μας στήριξαν για την επίτευξη του στόχου μας και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της Δημοτικής Πινακοθήκης για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους καθώς και το Δήμο Αρταίων.

Θα ήταν παράλειψη εάν δεν ευχαριστούσαμε και τον κ. Δημήτρη Σκανδάλη ο οποίος ανέδειξε την αφίσα που δημιουργήσαμε για την έκθεση και μας στήριξε γενικά σε ότι είχε να κάνει με εκτυπώσεις.

Ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε και η επίσκεψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας της Τάξης Ε’ 1. όπου Δάσκαλος των μικρών μαθητών ήταν ο καλός φίλος και ταλαντούχος ζωγράφος κ. Γιάννης Στούμπος σε μία επίσκεψη όπου τα παιδιά από τα σχόλια τους έδειξαν πολύ ευχαριστημένα.

Αρμονική υπήρξε και η συνύπαρξη στις 14 Ιουνίου στις 7,30 το απόγευμα με την εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας όπου μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού βραβεύτηκαν για τα έργα ζωγραφικής τους έπαιξαν και έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μέσα στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Όλων τα σχόλια και οι παροτρύνσεις για συνέχεια αποτελούν για εμάς θησαυρό ανεκτίμητο και αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένας στόχος χρόνων πήρε επιτέλους το δρόμο του. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε αλλά διαρκώς θα είμαστε σε επαγρύπνηση για να σας εκπλήσσουμε πάντα ευχάριστα με όλο και περισσότερες νέες δημιουργίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Χριστίνα Μπίζα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ