150 χιλιάδες ευρώ στον Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων


Με 150 χιλιάδες ευρώ, η Περιφέρεια Ηπείρου προχωρά σε συντήρηση του δρόμου Άρτας-Τρικάλων, από την πλευρά της Ηπείρου. 

Παράλληλα, θα διατεθούν 95 χιλιάδες ευρώ, για «Εγκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού σε 2 σημεία επί της ΕΟ Άρτας-γέφυρας Καλογήρου»,... 



...ενώ εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών για την Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο Αστικό Οδικό Δίκτυο των Δήμων Αρταίων, Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας στο πλαίσιο του έργου «Αποδοτικά και Φιλικά προς το Περιβάλλον Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημόσιος Οδοφωτισμός και Κτίρια στην Περιφέρεια Ηπείρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 353.780 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σε εκτεταμένες, συνδυαστικές, εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης φθορών στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Ηπείρου, προχωρά η Περιφέρεια με αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Οι εργασίες αφορούν βελτιώσεις τμημάτων των οδοστρωμάτων, σήμανση, ηλεκτροφωτισμό και καθαρισμό θάμνων και κλαδιών από τα ερείσματα των δρόμων.

Ισοκατανομή 

Προφανώς για να μην υπάρχουν παράπονα, εγκρίθηκε η διάθεση τεσσάρων πιστώσεων από 150.000 ευρώ η κάθε μία για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου: Φιλιππιάδα-Πρέβεζα, Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας, Ε.Ο. Άρτας-Τρικάλων και Ιωαννίνων-Κακαβιάς. Επίσης εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:

- «Εγκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού σε 2 σημεία επί της ΕΟ Άρτας-γέφυρας Καλογήρου», προϋπολογισμού 95.000 ευρώ
- «Προμήθεια υλικών κάθετης σήμανσης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 40.187 ευρώ

Ακόμη αποφασίστηκε ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού σε εθνικό, επαρχιακό και αστικό οδικό δίκτυο και πιο αναλυτικά, η Ο.Ε. ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών για την Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο Αστικό Οδικό Δίκτυο των Δήμων Αρταίων, Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας στο πλαίσιο του έργου «Αποδοτικά και Φιλικά προς το Περιβάλλον Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημόσιος Οδοφωτισμός και Κτίρια στην Περιφέρεια Ηπείρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 353.780 ευρώ.

 ixotisartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης