Ο εορτασμός της 136ης επετείου της απελευθέρωσης της Άρτας


 Από την Π.Ε. Άρτας καταρτίστηκε το πρόγραμμα του εορτασμού της 136ης επετείου της απελευθέρωσης της Άρτας από τον Τουρκικό ζυγό ως εξής: 



«Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός οικιών και καταστημάτων διάρκειας δύο (2) ημερών, ήτοι από το πρωί της 24ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Ιουνίου και φωταγώγηση της πόλης κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Ιουνίου 2017.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

-ΩΡΑ 07.00: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης. Η Φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα περάσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης παίζοντας εθνικά εμβατήρια και θούρια.

-ΩΡΑ 08.00: Θα γίνει έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ και Τμήματος Στρατού.

-ΩΡΑ 10.30: Θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παρηγορήτισσας και στη συνέχεια θα εκφωνηθεί εντός του Ιερού Ναού ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Καραγιάννη Ευφημία Εκπαιδευτικό του Κλάδου ΠΕ 03 (Αγγλικής Φιλολογίας), του 4ου Γυμνασίου Άρτας.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο Ηρώο της πλατείας Ελευθερίας. Θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

-ΩΡΑ 19:30: Υποστολή της σημαίας με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» και τμήματος Στρατού.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης