Χαιρετισμός Γ. Στύλιου στην ημερίδα παρουσίασης προγράμματος για τον Αμβρακικό κόλπο


Ο Γιώργος Στύλιος απέστειλε χαιρετισμό στην ημερίδα παρουσίασης του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη διαχείριση θαλάσσιων και εσωτερικών υδάτων» του Χρηματοδοτικού μηχανισμού ΕΟΧ 2009-2014. 



Την ημερίδα διοργάνωσαν ο φορέας διαχείρισης Αμβρακικού και το Πανεπιστήμιο Πατρών και διεξήχθη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Άρτας.

Αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για το επίκαιρο θέμα της ημερίδας, ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στον Αμβρακικό κόλπο, που αποτελεί ανεκτίμητη πηγή ζωής και πλούτου.«Ταυτόχρονα όμως είναι μια από τις παραγωγικότερες παράκτιες ζώνες. Συνεπώς η αρμονική συνύπαρξή του με τους πολίτες αποτελεί ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας».

Στη συνέχεια ο Βουλευτής ανάφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη από περισσότερες δράσεις και συνέργειες με τους τοπικούς φορείς. «Χρειαζόμαστε έργα, μέσω των οποίων θα απασχοληθούν συμπολίτες μας και θα εκτελεστούν στην Άρτα. Το εν λόγω πρόγραμμα κινείται προς την κατεύθυνση αυτή».

Ο κ. Στύλιος, ευχήθηκε, το έργο, μέσω των δράσεών του να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της βιώσιμης ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την παραγωγή αγαθών υψηλής προστιθέμενης αξίας, καθώς και την ορθή διαχείριση του οικοσυστήματος με στόχο την ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας των υδάτινων μαζών του.

Ευχήθηκε την επιτυχή ολοκλήρωσή του, καθώς και διαρκή ενημέρωση επί των δράσεων, των αποτελεσμάτων τους και τη χρηματοδότηση του προγράμματος. Καταλήγοντας υπενθύμισε ότι θα είναι αρωγός στον αγώνα και στις προσπάθειες των διοργανωτών του προγράμματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης