Το "έκαψαν" οι Πηγιώτες στα "Αγρίμια"


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18-3-2017 με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης "Τα Αγρίμια" στην Αθήνα, ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Πηγιωτών ΄Αρτας. (Φωτορεπορτάζ)



Σε ένα κατάμεστο κέντρο, με δημοτική ορχήστρα τα μεγάλα ονόματα της δημοτικής μουσικής, τη Γιώτα Γρίβα, τον Γιάννη Καψάλη, Την Φιλιώ Πυργάκη,το Μάκη Τσίκο και τον Νεκτάριο Κοκώνη, οι Πηγώτες με τους φίλους τους και συμπατριώτες διασκεδάσαμε σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον μέχρι πρωίας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο τ.υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Κων/νος Κονής ως εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, ο Αντώνης Κοντός- Ιατρός και Έφορος τύπου της Πανηπειρωτικής- Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζουμερκιωτών και Πρόεδρος Διστρατιωτών, η Ηλέκτρα Κίκη δικηγόρος Μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Ζαππείου Μεγάρου και μέλος του Δ.Σ της Πανηπειρωτικής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών κ. Γιώργος Κουρτέσας ,ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γ, Καραισκάκη και συγχωριανός μας κ. Αιμίλιος Αντωνάκης, ο Πρόεδρος της διανομαρχιακής επιτροπής ΄Αρτας-Καρδίτσας για την αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου κ, δικηγόρος Λαογράφος κ.Μενέλαος Παπαδημητρίου με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Ανθηριωτών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβιωτών κ. Γιάννης Πουρνάρας με τα μέλη του Δ.Σ, Ο Πρόεδρος του Συλόγου Πετρωτιωτών Καρδίτσας Ν.Κουτσιμπογεώργος, η εκπρόσωποι του Συλόγου Διχομοιριτών Λουκία Ντούβαλη και Ανδρέας Τζίτζηρας η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ρετσιανών Αννα Λάιου καθώς και άλλα μέλη συλλόγων περιοχής Ραδοβιζίων.

Από το χωριό μας ήρθαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Γιώργος .Οικονόμου ειδικός συνεργάτης το δήμου μας, ο Κώστας Α.Γρέβιας και ο Γιατρός Νίκος Αρκουμάνης. Οι βουλευτές Αρτας κ. Β.Τσίρκας και Γ.Στυλιος μας ενημέρωσαν ότι λόγω μετάβασής των στην Άρτα αδυνατούσαν να παρευρεθούν.


Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών κ. Καπερώνης Χρήστος. Ο δήμαρχος Γ,Καραισκάκη Περικλής .Μίγδος, ο τ.Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Κώστας .Κονής, Ο Πρόεδρος Τζουμερκιωτών, Αντώνης Κοντός και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ραδοβιζινών Γιώργος.Κουρτέσας.


Η παρουσία των Πηγιωτών αλλά και των υπολοίπων φίλων μας σε ημέρες κρίσης και οικονομικής ανέχειας, μας γέμισε όλους με αισιοδοξία και κουράγιο που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε .

Αισθητή ήταν η παρουσία συγχωριανών μας από όλους τους συνοικισμούς του χωριού αλλά περισσότερο από τον Άγιο Βασίλειο ,την Ιτέα, την Αηδονιά τον Αγ. Νικόλαο και την Μηλέα (Γρέβια) που δεν υπολόγισαν τις υπαρκτές οικονομικές αδυναμίες-όπως όλοι μας αντιμετωπίζουμε- και έδωσαν το παρών για την στήριξη της Αδελφότητας.



Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας και οι συγχωριανοί και φίλοι μας.

Τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε στον ιδιοκτήτη του κέντρου ''Αγρίμια'' τον συμπατριώτη μας κ. Γιάννη Μπάρμπα τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, την ορχήστρα ,και το υπόλοιπο προσωπικό του κέντρου-ιδιαιτέρως δε στον συγχωριανό μας κ. Γιάννη Βασιούλα - που μας περιποιήθηκαν και μας διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο.

Κατανοούμε τους συγχωριανούς και φίλους μας που λόγοι Υγείας, οικονομικοί ή προσωπικοί λόγοι, ή λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς των, τους εμπόδισαν να παρευρεθούν και εκφράζουμε την συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη.

Επίσης στους συγχωριανούς μας που λόγω πένθους δεν παρευρέθηκαν, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην λύπη τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους διέθεσαν δώρα και προσφορές για την λαχειοφόρο μας.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

 Άλλες φωτογραφίες











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ