Ηπειρος: Μετά τις βροχές, σειρά παίρνουν το κρύο και τα χιόνια


- Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή μας από το βράδυ της Δευτέρας, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, στροφή των ανέμων σε βορειάδες και χιόνια που θα φτάσουν και στα ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου. 



 Πιο αναλυτικά:Δευτέρα (28.11.2016): Θα συνεχιστούν οι νεφώσεις και οι τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία έως το απόγευμα θα παραμείνει στα επίπεδα της Κυριακής, από το βράδυ όμως σταδιακά θα σημείωση πτώση.

Οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία σε βορειοανατολικούς με μικρή ενίσχυση. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα στα ανατολικά ορεινά τμήματα της ηπείρου και ως τα ξημερώματα της Τρίτης θα φτάσουν και σε αρκετές ημιορεινές περιοχές.Τρίτη (29.11.2016):

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε αρνητικά επίπεδα στις περισσότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές της περιφέρειας.

Στα πεδινά και παράκτια τμήματα ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 10 με 11 βαθμούς κελσίου, ενώ τις πρωινές ώρες θα πλησιάσει τους μηδέν βαθμούς. Οι ισχυροί άνεμοι θα κάνουν την αίσθηση του ψύχους ακόμα εντονότερη.

Οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα συνεχιστούν και την Τρίτη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε να χιονίζει για λίγο και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας κατά τόπους τα 5 με 6 μποφόρ.Τετάρτη (30.11.2016): Αναμένεται βελτίωση του καιρού, με τις χαμηλές θερμοκρασίες όμως να παραμένουν.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Ιωάννινα

 http://epirusgate.blogspot.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης