ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: 10η χρονιά απαξίωσης!


- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ! 
- Το κατηγορώ της Αρτινής πρωταθλήτριας της κολύμβησης, Ελίνας Μάνθα

Την προσωπική της άποψη κατέθεσε στο www.sovara.gr για το Κολυμβητήριο της Άρτας όπου για 10ο χειμώνα θα παραμείνει κλειστό.  Σημειώνει μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb ότι τα παιδιά που ξοδεύουν χρόνο καθημερινά και δίνουν μάχη με νερό και χρονόμετρο... 



...είναι ΑΘΛΗΤΕΣ!!! Δεν ανήκουν σε κάποιον κατώτερο Θεό. Τελικά, δεν ξέρω αν άξιζε η πόλη μας τέτοιο σπουδαίο έργο!

Το πλήρες κείμενο του κειμένου της Ελίνας Μάνθα, όπως αυτό αναρτήθηκε έχει ως εξής:

Με τα όσα έχουμε δει τους τελευταίους 10 χειμώνες, εύκολα θα έλεγε κάποιος πως το κολυμβητήριο της Άρτας φταίει για όλα τα οικονομικά δεινά της πόλης μας…

Συμπληρώσαμε “αισίως” διψήφιο αριθμό ετών, όπου οι κόποι τόσων αθλητών, οι στιγμές υγείας και χαράς τόσων πολιτών, οι προγραμματισμοί συλλόγων, οι δουλειές των προπονητών θα πέσουν και πάλι στο κενό.

Ήταν 2 Ιανουαρίου 2008, όπου το δίδυμο Παναγιώτης Οικονομίδης – Άλκης Παπαχρηστάκης καταδίκαζαν το κολυμβητήριο της πόλης μας. Ένα κολυμβητήριο που, από προσωπική εμπειρία και παραστάσεις, δηλώνω ότι είναι ένα στολίδι πραγματικό και θα ζήλευε κάθε πόλη!

 Κάθε νέα Δημοτική Αρχή το έθετε ως προτεραιότητα, υποσχόταν νέους τρόπους θέρμανσης, καινοτόμα συστήματα λειτουργίας και και και…. Το μόνο που άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια ήταν το ισοθερμικό κάλυμμα το οποίο ήρθε στην πόλη μας με τη χορηγία της Περιφέρειας.

 Ας μας πουν, λοιπόν, οι αρμόδιοι, ποιες ενέργειες έγιναν φέτος ώστε να μειωθεί το κόστος λειτουργίας της πισίνας; Σε ποιο πρόγραμμα απευθύνθηκαν; Πώς γίνεται κάθε επαρχιακή πόλη να καταφέρνει στις μέρες μας να συντηρεί μια και δυο πισίνες και η Άρτα πάντα να απέχει;

Υπενθυμίζουμε ότι με την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή , το κολυμβητήριο θα κλείσει για 3η χρονιά. Και όσον αφορά τη “μικρή προσέλευση αθλητών”, αυτό είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!

Ποιος θα ακολουθήσει ένα… εποχιακό άθλημα όταν γνωρίζει πως στα μέσα της σεζόν δε θα έχει δυνατότητα να προπονηθεί; Όσο για αυτούς τους λίγους ήρωες που προσπαθουν να κάνουν πρωταθλητισμό προφανώς και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Υ.Γ: Ο δημότης εκλέγει Δήμαρχο ώστε να βελτιώσει ή και να λύσει τα προβλήματα, όχι να τα διατηρήσει. Ας πάψει, επιτέλους, το αυτονόητο να αποτελεί κατόρθωμα!



 sovara.gr,
tilevoasartas.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ