Άρτα: Τα εγκατέλειψαν καταμεσής του κάμπου


Στις φωτογραφίες καταγράφονται στρατιωτικά οχήματα. Δεν πρόκειται για στιγμιότυπο από κάποια... άσκηση του στρατού ή από... μυστική επιχείρηση!!!

Δεν τα έχει χτυπήσει ο... εχθρός ούτε πρόκειται για απομεινάρια του τελευταίου πολέμου που έζησε η χώρα.



Ο στρατός ζήλεψε τη δόξα των πολιτών, εκείνων μάλιστα που όταν θέλουν να ξεφορτωθούν ένα όχημα το εγκαταλείπουν. 

Στην προκειμένη περίπτωση τα στρατιωτικά οχήματα είναι παρατημένα στον κάμπο της Άρτας, κοντά στο Νεοχώρι και έγιναν τυχαία αντιληπτά από ανθρώπους που πραγματοποιούσαν αυτοψία σε άλλα έργα που εκτελούνται στην περιοχή!

Γιατί και πότε εγκαταλείφθηκαν είναι άγνωστο και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το μάθουμε εύκολα...

Ωστόσο καλό θα είναι εκείνοι που τα άφησαν να μεριμνήσουν άμεσα για την απομάκρυνσή τους καθώς τα συγκεκριμένα οχήματα πολύ σύντομα θα έχουν μετατραπεί σε εστίες ρύπανσης!

 epiruspost.gr


Σχόλια

  1. Ιωάννης Φούκας. Καλό απόγευμα από τη Ρόδο! Αυτά τα στρατιωτικά αυτοκίνητα, όπως και όλα τα πράγματα του στρατού,από ότι γνωρίζω, είναι καταγεγραμμένα σε επίσημα βιβλία του στρατού και μάλιστα και χρεωμένα, ή σε κάποιο λοχία ή σε κάποιον αξιωματικό του Ελληνικού στρατού. Δεν είναι δυνατόν να βρέθηκαν στα χωράφια και να μην ανησύχησαν αυτοί που τα είχαν χρεωθεί.Και πως δικαιολόγησαν την απουσία τους από τον χώρο φύλαξής τους ;; Αν έπρεπε να αχρηστευτούν θα έπρεπε η αρμόδια επιτροπή του στρατού να συνέλθει και να πάρει απόφαση για την καταστροφή τους, ή να τα διαλύσουν και να πουλήσουν τα ανταλλακτικά και τα σιδερικά και πάλι αυτό έπρεπε να γραφτεί σε επίσημο βιβλίο του στρατού.Εκτός και ο στρατός μας έχει γίνει όπως λέει και ο λαός μας "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε τέρμα ηλίθιοι. Ο στρατός με όλα τα κακά του δεν είναι "δημοσιογραφικό" site να γράφει ότι του κατεβαίνει στο μυαλό για να κάνει εντύπωση.
    Τα συγκεκριμένα οχήματα όπως και χιλιάδες άλλα οχήματα και υλικά όταν δεν είναι εύχρηστα και δεν είναι οικονομικά αποδοτική η επισκευή και συντήρηση τους (Π.Ο.Ε. όπως χαρακτηρίζονται απο τις ΕΔ) αποστρατικοποιούνται και εκποιούνται σε ιδιώτες οι οποίοι τα εκμεταλλεύονται ως προς τα μέταλλα, είτε ως συλλέκτες είτε ότι άλλο κρίνουν σκόπιμο. Προφανώς κάποιος τα αγόρασε για παλιοσίδερα (αν κρίνω από την κατάσταση) και τα παράτησε εκεί.
    Σταματήστε λοιπόν να προσβάλλετε τις ΕΔ και τα στελέχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργος Μπιζας. Αδύνατο να τα παρατήσει ο Στρατός. Κάτι άλλο συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης