Ο Δήμος Ν. Σκουφά αδιαφορεί για τα αδέσποτα



Την αδιαφορία του Δήμου Νικολάου Σκουφά για την διαχείριση των αδέσποτων, επισημαίνει με ανακοίνωση του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άρτας (Φ.Σ.Α.), τον οποίο συχνά καλούν δημότες για να σώσουν σκυλιά και γατιά που υποφέρουν την ίδια στιγμή που η δημοτική αρχή αρνείται κυριολεκτικά την ύπαρξη τους.



Ο Φ.Σ.Α. επισημαίνει «Είναι η πολλοστή φορά που το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας γίνεται αποδέκτης καταγγελιών σχετικά με αδέσποτα ζώα από τον όμορο Δήμο Νικολάου Σκουφά. Η μόνιμη απάντηση του εν λόγω Δήμου είναι ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα στο Δήμο τους.

Επανειλημμένως τα μέλη του σωματείου μας προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Όμως οι δηλώσεις των υπευθύνων της δημοτικής αρχής είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε αδέσποτα, αλλά ούτε κ προβλήματα με αυτά. Πάρα πολύ ωραία έως εδώ ! Σας Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή.

Εφόσον δεν υπάρχει κανένα άλλο αδέσποτο, ούτε κανένα άρρωστο σκυλί, τότε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά ας αναλάβει τις ευθύνες γι’ αυτό το συγκεκριμένο σκυλί, που έτυχε φιλόζωη φίλη να εντοπίσει !

Χαροπαλεύει και από έλλειψη φαγητού, αλλά και από πολλά προβλήματα υγείας, που εμφανώς την έχουν μετατρέψει σε ένα κινούμενο φάντασμα!!!


 Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά ισχυρίζεται ότι δεν έχει αδέσποτα στα διοικητικά του όρια; Πρόκειται μάλλον για πανελλαδική πρωτοτυπία...

Δεν επιτρέπεται σε καμιά οργανωμένη κοινωνία να περιφέρεται ζωντανό πλάσμα σε αυτή την οικτρή κατάσταση. Ας μεταβεί ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου στο σημείο της γέφυρας του Κομποτίου μετά το κάστρο και ας φροντίσει αυτό το βασανισμένο ζώο!!!!

Αφού άλλωστε είναι το μοναδικό στο είδος του!! Οι συγκεχυμένες ως προς την περιοχή δικαιοδοσίας αρμοδιότητες του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας μας δένουν τα χεριά χωρίς να μπορούμε να προστρέξουμε άμεσα για τη Σωτηρία του! Επείγει η άμεση διακομιδή του σε κτηνιατρείο ώστε να γίνει διάγνωση και η επικείμενη θεραπεία του!» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr εκπρόσωποι του σωματείου θα προσφύγουν στην αρμόδια Εισαγγελία για να αναγκάσουν τον Δήμο Νικολάου Σκουφά να αναλάβει τις ευθύνες του αφού συνιστά παράβαση καθήκοντος η ανυπαρξία προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

 www.zoosos.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ