«Η γωνιά του Χάρη» στη μικρή πλατεία Αγίας Σοφίας


- Ο Χάρης Κοσσυβάκης, με πολύ μεράκι, είναι αλήθεια, έστησε το ψητοπωλείο του, με τον τίτλο «Η γωνιά του Χάρη»

Μια εντυπωσιακή γωνιά δημιουργήθηκε, τις τελευταίες ημέρες, στη μικρή πλατεία Αγίας Σοφίας στην Άρτα και ήδη οι «ρομαντικοί του είδους», άρχισαν σιγά-σιγά να την ανακαλύπτουν και να την τιμούν δεόντως…



Στο κέντρο της πόλης, πενήντα μέτρα από το Μονοπλιό, όπως είναι γνωστό, η πλατεία Αγίας Σοφίας, έχει τη δική της γραφική αναφορά, στην οποία μεταξύ άλλων, δεσπόζει το εκεί εντυπωσιακό και ξεχωριστό για την τεχνοτροπία του, πέτρινο καμπαναριό της ομώνυμης εκκλησίας….


Σ’ αυτόν λοιπόν τον ιδιαίτερο και γραφικό χώρο, ο Χάρης Κοσσυβάκης, δημιούργησε με πολύ μεράκι, είναι αλήθεια, το ψητοπωλείο του με τον τίτλο «Η γωνιά του Χάρη».

Ένα ψητοπωλείο για όλα τα γούστα. Ένα μενού που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Μια ματιά στο τιμολόγιο πείθει και τον πιο δύσπιστο, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε:

Τα καλαμάκια σε τεμάχια των 100 γρ. κοστίζουν 1.20 το χοιρινό, 1.30 το κοτόπουλο, 1.20 το κεμπάπ, 1.20 το χωριάτικο Λουκάνικο, 1.20 η σεφταλιά, 1.30 το μοσχαρίσιο μπιφτέκι με φρέσκο κιμά, 1.20 η Πανσέτα, τα οποία σερβίρονται με πατάτες ή πιτάκια.

Αυτές οι ενδεικτικές τιμές, συναγωνίζονται εκείνες τις τυλιχτές σε πίτα, όπως ο γύρος, το χοιρινό καλαμάκι, το κοτόπουλο καλαμάκι, το κεμπάπ, το χωριάτικο λουκάνικο, η Σεφταλιά που στοιχίζουν 1.80 και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι 1.90.

Επίσης στη "Γωνιά του Χάρη" θα βρείτε διάφορες σαλάτες, ορεκτικά, σάντουιτς, ποικιλίες, χάμπουρκερ.

Παράλληλα σημειώνουμε για τις ποικιλίες ότι  αυτές περιέχουν: Γύρο χοιρινό, Καλαμάκι χοιρινό, Καλαμάκι κοτόπουλο, Κεμπάπ, Λουκάνικο χωριάτικο, Πανσέτα. Η μεγάλη ποικιλία από 2 τεμάχια κοστίζει 15.00 ευρώ και η μικρή ποικιλία από 1 τεμάχιο η τιμή της  είναι στα 7.50 ευρώ.   

 Τέλος σημειώνουμε ότι από το μεσημέρι ώρα 12.00 και μέχρι το βράδυ ώρα 01-00 υπάρχει delivery, εκτός Δευτέρας όπου το ψητοπωλείο είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.

Τηλέφωνα για παραγγελίες: 
Σταθερό 26810 75015 
what's up 6988 282542
vodafone 6945 511871

Διεύθυνση καταστήματος: Βασ. Κων/νου & Αγίας Σοφίας 12
 



Ν.Κ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ