Άρτα: Τελικό αποτέλεσμα: Τέσσερις μέσα - Οχτώ έξω!


- Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μελών του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στην Άρτα και εις το ακροατήριο τα σημαντικότερα... 

Ο αλβανός πορτιέρης γνωστού μπαρ της Άρτας, που φερόταν και ως ο επικεφαλής του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, έτερος αλβανός που διέμενε στην Άρτα τα τελευταία χρόνια, ο αποταχθείς αστυφύλακας που κατάγεται απ' την Άρτα και ένας πρώην ιδιοκτήτης καφέ στην Άρτα,...



...κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με απόφαση του εισαγγελέα και την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, μετά από μια διαδικασία, που διήρκεσε, περί τα τρία 24ωρα.

Οχτώ απ' τα μέλη του κυκλώματος, αφέθηκαν ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, κατά περίπτωση και με βάση το γεγονός, πως είναι κάτοικοι Άρτας, με γνωστή την διεύθυνση κατοικίας, εργάζονται και σύμφωνα με την απόφαση, δεν συντρέχει λόγος κράτησης, με τον φόβο να φύγουν απ' την Άρτα.

Ακόμη, στο σκεπτικό των δικαστών, πρέπει να βάρυνε και το γεγονός ότι όλες οι ελληνικές φυλακές, είναι υπέρ πλήρεις και θα ήταν δύσκολο να βρεθούν θέσεις, για να μεταφερθούν. Αυτό αποδεικνύεται και απ' το γεγονός ότι οι κριθέντες προφυλακιστέοι, κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούν στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής!

Με την απόφαση Εισαγγελέα - Ανακριτή, λήγει το πρώτος μέρος της δικαστική διαδικασίας, σε σχέση με την δράση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στην Άρτα και την ευρύτερη περιοχή και πλέον το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, που θα κληθεί να δικάσει και τους δώδεκα του κυκλώματος, αλλά και άλλους τριάντα πέντε κατηγορούμενους για παράβαση του νόμους περί κατοχής και χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών.

 gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ