Ο Αν. Κοντός, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο''


Για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στις εκλογές της Δευτέρας 4 Απριλίου 2016

Ο γιατρός Αντώνης Κοντός, Πρόεδρος της Αδελφότητας Απανταχού Διστρατιωτών Άρτας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποδήμων Τζουμερκιωτών είναι από τους απόδημους Ηπειρώτες, που διακρίνονται για το πάθος του, για την Ήπειρο,... 



...αλλά και την αγάπη του για το οργανωμένο αποδημικό κίνημα, που το αποδεικνύει με την συμμετοχή του, τόσο στις δράσεις και εκδηλώσεις της ΠΣΕ, όσο και των περισσότερων από τις αποδημικές ηπειρώτικες οργανώσεις.

Και όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κύριο μέλημα του είναι η προβολή και στήριξη της Ηπείρου και των Ηπειρωτών.

Ο Αντώνης Κοντός, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο προσκλητήριο της ''Ενότητας για την Ήπειρο'', για συστράτευση και για αναβάθμιση της ΠΣΕ, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει πλήξει και τις οργανώσεις των αποδήμων Ηπειρωτών και η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να επικυριαρχίσει της παράδοσης και της κουλτούρας μας και να αφανίσει τα ήθη και έθιμα του λαού μας.

Συνοδοιπορεί έτσι με τα μέλη της ''Ενότητας για την Ήπειρο'', υποσχόμενος ότι θα συμμετάσχει σε ότι λειτουργεί θετικά για την ΠΣΕ και την Ηπειρώτικη αποδημία και έτσι διεκδικεί την στήριξη των αντιπροσώπων των ηπειρώτικων οργανώσεων που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΠΣΕ, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον γιατρό, τον Αντώνη Κοντό

 romiazirou.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ