Άρτα: Νέο Δ.Σ στους εικαστικούς


Με ομοφωνία εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» 

Σε φιλικό κλίμα και με ομοψυχία έγινε και η κοπή της Πίτας. Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών»... 



...μετά από τις Εκλογές οι οποίες διεξήχθηκαν στις 6 το απόγευμα στο “The coffee store” όπου τα μέλη του Συλλόγου σε ευχάριστο κλίμα εξέλεξαν ομόφωνα το νέο Δ.Σ. ευελπιστώντας ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί και οι διεκδικήσεις του Συλλόγου θα καρποφορήσουν και θα υπάρξει σύντομα ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν: Πρόεδρος η κ. Χριστίνα Μπίζα, Αντιπρόεδρος η κ. Ελένη Πέτσα Λαγοπάτη και μέλη η κ. Άννα Μαρία Σμύρη, η κ. Βιβή Σκανδάλη, η κ. Ανθή Νίκα και η κ. Άννα Μαρία Κουτρούμπα.

Εξελεγκτική Επιτροπή η κ. Κατερίνα Ρώσιου και η κ. Μαριάνθη Σμύρη

Και στην κοπή της Πίτας η οποία ακολούθησε και η οποία φέτος έγινε μαζί με τις εκλογές το κλίμα ήταν ευχάριστο δίνοντας το στίγμα μιας ελπιδοφόρας συνέχειας και μιας αποτελεσματικής καλλιτεχνικής διεκδίκησης. Το φλουρί κέρδισε μαζί με ένα πίνακα ζωγραφικής η κ. Λουϊζα Σκούρα στην οποία ευχόμαστε να έχει μία όμορφη δημιουργική χρονιά με υγεία αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.

Θα παραξένεψε πολλούς το γεγονός φέτος της αργοπορίας μας όμως οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν επέτρεπαν ενωρίτερα οποιαδήποτε σκέψη προς την κατεύθυνση αυτή, όμως προνοήσαμε για να μην υπάρχουν και δικαιολογημένα παράπονα και παραγγείλαμε νηστήσιμη τη Πίτα μας σεβόμενοι το γεγονός ότι διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής.

Ως προς την πορεία μας οι άξονες στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα από την πλευρά του Συλλόγου είναι η πραγματοποίηση Έκθεσης Ζωγραφικής καθώς εκκρεμεί έγγραφο αίτημα διεκδίκησης προς την πλευρά της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης» για το οποίο ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Ιδιαίτερη σημασία έχει για εμάς η προσπάθεια διευκόλυνσης των μελλών του Συλλόγου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους πάνω στη ζωγραφική αλλά και γενικότερα προς οποιαδήποτε εικαστική κατεύθυνση είναι στα ενδιαφέροντά τους, άξονες οι οποίοι αναλυτικά περιλαμβάνονται στο προαναφερόμενο έγγραφο.

Είναι στις προθέσεις μας επίσης η αξιοποίηση νέων ιδεών και προτάσεων ώστε να χαράξουμε και νέους δρόμους με φρεσκάδα και πολυχρωμία στις απόψεις μας αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Χριστίνα Μπίζα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης