«Θα γίνουμε γιατρούδες, θα γίνουμε γιατροί…» από τον "Σκουφά"


Νά μαστε πάλι, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα κι ας όλες, μία προς μια δυσκολότερη από την άλλη. 

Αντέχουμε, όμως, και μένουμε όρθιοι. Χαμογελάμε, γιατί ξέρουμε ότι έτσι ανησυχούν. Και διασκεδάζουμε. Φοράμε μάσκες μόνο το Τριώδιο. 



☺ Τo Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 7.00 το απόγευμα. Στο Καρναβάλι Γυναικών θα πάρει μέρος το Χορευτικό του Συλλόγου μας, με θέμα επίκαιρο «Ήμουν κι εγώ στην ουρά του ΑΤΜ !!!».

 Η Φιλαρμονική του Συλλόγου μας θα συνοδεύσει μουσικά το ξεφάντωμα! ☺

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 θα συμμετέχουμε στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού με δυο γκρουπ. ☺

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 στις 7.00 το βράδυ. « Θα γίνουμε γιατρούδες, θα γίνουμε γιατροί…..» Εδώ και πέντε χρόνια ξεκινήσαμε και πήραμε τους δρόμους ντυμένοι μπαντίδοι και γιατρούδες, αναβιώνοντας το παλιό αρτινό αποκριάτικο έθιμο.

Λέμε και φέτος να ξαναταράξουμε τα νερά…… Παραδοσιακή ορχήστρα θα μας συνοδεύει στα πειράγματα, στα τραγούδια και στους χορούς. Γιατί οι Απόκριες δρώμενα ήταν πάντα στην Άρτα. Και μεις επιμένουμε να θυμόμαστε!!!

☺ Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις 11.00 το πρωί, το Γαϊτανάκι μας, πιστό στο ραντεβού του χρόνια τώρα, θα τυλίξει και θα ξετυλίξει τις κορδέλες του. Η νύφη και ο γαμπρός, τα συμπεθεριά, τα κλαρίνα θα είναι κι αυτά εκεί.

Και σεις οι καλοί μας καλεσμένοι. Φυσικά και δε θα λείψουν οι γκαμήλες. Τις θυμόμαστε έτσι δεν είναι; Στους δρόμους θα βρεθούμε πάλι, φέρνοντας μνήμες και χαμόγελα, κέφι, χορό και τραγούδι.

☺ Τη Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 στο Παραλίμνιο πάρκο θα συμμετέχει το εφηβικό χορευτικό τμήμα για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα.

Οι εκδηλώσεις της Τρίτης και του Σαββάτου γίνονται από κοινού με το Δήμο Αρταίων. Καλές Αποκριές και καλά Κούλουμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ