Πρέβεζα: Σάββατο αρχίζει η αποκριάτικη γιορτή


Στην οδό Β΄Μπάλκου στην Πρέβεζα, θα στηθεί και φέτος, η μεγάλη γιορτή της τελετής έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00. 



Ο δήμαρχος της Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, θα κηρύξει την επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού. Και σημειώνουμε την επίσημη τελετή έναρξης, διότι οι Αποκριάτικες δραστηριότητες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, θα κορυφωθούν με την τελετή λήξης την Κυριακή 13 Μαρτίου, όμως ξεκίνησαν με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στις 16 Ιανουαρίου!

Στην τελετή έναρξης, θα παίζει αποκριάτικη μουσική, ενώ χορευτικά σχήματα, θα δώσουν έντονα το στίγμα τους, στην Αποκριάτικη γιορτή.

Το 2ο δημοτικό σχολείο με υπεύθυνη την Ιουλία Λοίρου, Ο ΑΓΣ «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» της Βάσως Ζαντραβέλη, ο σύλλογος PA BAILAR με υπεύθυνη την Φαίη Σουίδα, το Fitness Studio, με υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη και Σπέρη, η σχολή Dance Flame με υπεύθυνη την Όλγα Παλάντζα, ο χοροχώρος Έκφραση, με υπεύθυνη την Μαριέττα Γκούμα, θα προσφέρουν ένα υπέροχο χορευτικό πρόγραμμα, για μικρούς και μεγάλους!

Τα γκρουπ που συμμετέχουν στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, καλούνται να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, με Αποκριάτικες στολές, προσθέτοντας πόντους, για την τελική βαθμολογία.

Την ίδια στιγμή πανικός γίνεται με τις συμμετοχές σε αυτοσχέδιες, αλλά και Γκρουπ στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Μέχρι την 9η του Μάρτη, κλείνουν οι συμμετοχές


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης