Άρτα: Κλείνουν σήμερα Εφορία και Δημαρχείο...


Οι κινητοποιήσεις των φορέων της Άρτας, προβλέπουν σήμερα κλείσιμο της Εφορίας και του Δημαρχείου Άρτας από τις 9 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι. 

Παράλληλα θα συνεδριάσει εκ νέου το Συντονιστικό όργανο των φορέων όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΣΑΦ Νίκος Γκίζας για τις παραπέρα αποφάσεις. 



Αυτό σημειώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Συνεταιρισμού με την παρουσία του πρόεδρο Νίκου Γκίζα, του προέδρου του Συλλόγου Μηχανικών Άρτας, Ευάγγελου Χρηστάκη, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ευάγγελου Χαρμπή, του προέδρου Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, Δημήτρη Καραγιώργου και του μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πτηνοτρόφων, Χαράλαμπου Πεσλή.

Η επίσημη ενημέρωση που παρείχαν οι εκπρόσωποι που συμμετείχαν, προς τα τοπικά και Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης, ήταν ότι προχωρούν σήμερα στην κοινή διαμαρτυρία με αίτημα να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση, με προσυγκέντρωση στο ύψος της γέφυρας στις 9 το πρωί και κατόπιν πορεία με τα τρακτέρ έως την Εφορία της Άρτας και το Δημαρχείο όπου θα γίνει αποκλεισμός τους μέχρι τη μια το μεσημέρι.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης