Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής


-ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο 4ΧΡΟΝΟΣ 

 Συνελήφθη πριν από λίγο ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής Κλοντ Λέσι, που είχε διαφύγει μετά την δολοφονία της συζύγου του στην Ορμύλια της Χαλκιδικής, παίρνοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του, Φοίβο. 



 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος συνελήφθη σε μια καλύβα λίγο έξω από το χωριό Ορμύλια της Χαλκιδικής όπου είχε διαπράξει το έγκλημα ενώ ο 4χρονος γιος του είναι καλά στην υγεία του.

 Ο 35χρονος Αλβανός Κλοντ Λέσι, που δολοφόνησε άγρια την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου και εξαφανίστηκε μαζί με το ένα από τα δύο τους παιδιά - τον μικρό Φοίβο-  συνελήφθη από τις Αρχές, έπειτα από 18 ημέρες αγωνίας.

Ο καταζητούμενος Αλβανός συζυγοκτόνος βρέθηκε σε απόσταση μόλις λίγων χιλιομέτρων από το χωριό Ορμύλια, σε περιοχή όπου διατηρούσε μελίσσια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα σε μια καλύβα.

Eίχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα από 75χρονο άνδρα ο οποίος ισχυριζόταν πως είδε τον 35χρονο με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό, γεγονός που κινητοποίησε εκ νέου τις Αρχές για έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 4χρονος Φοίβος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη με τον παππού του και τον θείο του.


 ethnos.gr, protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης