΄Αρτα: Εγκρίθηκαν οι κανονισμοί κοινοχρήστων χώρων και άδειας μουσικής


Στην ομόφωνη έγκριση των κανονισμών κοινοχρήστων χώρων και της άδειας και λειτουργίας μουσικής προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, στην τελευταία του συνεδρίαση. 



Με τους συγκεκριμένους κανονισμούς μπαίνει τάξη σε ό, τι αφορά τη λειτουργία και χρήση πεζοδρόμων, πλατειών, περιπτέρων, παιδικών χαρών, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τραπεζοκαθισμάτων κ.α., με γνώμονα το καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του Δήμου.

Οι ανωτέρω αποφάσεις τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση και ζητήθηκε η άποψη πολιτών και επιχειρήσεων. Με τους κανονισμούς αυτούς ορίζεται ξεκάθαρα το πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων και θεσπίζονται κανόνες για αρμονική συνύπαρξη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και των πολιτών.

Παράλληλα, προβλέπονται αυστηρές ποινές για τους παραβάτες, ενώ τακτικοί, αλλά και έκτακτοι έλεγχοι θα γίνονται από τα αρμόδια όργανα του Δήμου, με σκοπό να διαπιστωθεί η τήρηση της νομιμότητας.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο Δήμος Αρταίων απευθύνει κάλεσμα στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στους συμπολίτες για τήρηση των κανονισμών, ώστε να υπάρξει αγαστή συνεργασία όλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης