Πρέβεζα: "Είδα τον Διάβολο και τον σκότωσα..."


Είδε τον Διάβολο μπροστά του και όχι τον 79χρονο φέρεται να ισχυρίστηκε ο 56χρονος που σκότωσε τον 79χρονο στη Λυγιά της Πρέβεζας, κατά την κατάθεση του στην ασφάλεια...



Ο 56 χρονος ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε μεταφέρθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρέβεζας για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για διαταραγμένη ψυχικά προσωπικότητα, που κατά το παρελθόν να είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Ο δράστης που σκότωσε τον 79χρονο συγχωριανό του με πάνω από 7 πισώπλατες μαχαιριές, φρόντισε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε, να βράσει το στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και να κάψει τα παπούτσια του, με σκοπό να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του!

Από την περαιτέρω εξέλιξη της έρευνας προέκυψε επιπρόσθετα, ότι ο δράστης εμπλέκεται στον εμπρησμό Ι.Χ. αυτοκινήτου, που έγινε στις 13 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα, καθώς και σε φθορές σε μνήματα που έγιναν χθες το πρωί, σε νεκροταφείο στη Λυγιά Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, παρακολούθησε την δεύτερη πρώην σύζυγό του και είδε πως έξω από το σπίτι της, στάθμευσε το αυτοκίνητο του αδερφού του, ο νέος της σύντροφος, ο οποίος ανέβηκε στο σπίτι.

Τότε ο δράστης περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το αυτοκίνητο και το έκαψε...

 madata.gr

Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση της Αστυνομίας Συνελήφθη χθες 56χρονος για ανθρωποκτονία

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ