Στην Άρτα η κινητή μονάδα "Ιπποκράτης"


Ο Δήμος Αρταίων μαζί με τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο της πόλης και σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχονται την κινητή μονάδα «Ιπποκράτης». 

Το πολυϊατρείο θα βρίσκεται στο Δήμο μας από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, μπροστά από το Δημαρχείο Άρτας. 



Ο ιατρικός προληπτικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από γιατρούς µε τις εξής ειδικότητες: παιδίατροι, παιδοχειρουργός, οφθαλμίατροι, ωτοριν/λόγοι και ορθοπεδικοί. Οι εξετάσεις θα γίνονται από ώρα 9 το πρωί έως 4:30 το απόγευμα. 

Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες/εκπαιδευτικούς και θα έχουν μαζί τους υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωση, καθώς και το ατομικό τους βιβλιάριο υγείας.

Οι γονείς/εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού για τον προληπτικό έλεγχο των παιδιών μπορούν να το κάνουν καλώντας στο 2681021004 (κα Λαμπρινή Πετανίτη).

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και οι 2 κινητές µονάδες προληπτικής ιατρικής (Ακουολογική/ Οφθαλμολογική µονάδα και Οδοντιατρική/Παιδιατρική µονάδα) πραγματοποιούν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από το 2002 έως και σήµερα σε περισσότερα από 66.000 παιδιά στην Ελλάδα.

Η δράση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας αφιερώνεται στην µνήµη του οδοντίατρου Γεώργιου Γεωργίου - µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας και εθελοντή των δράσεων του Οργανισμού του «Χαµόγελου του Παιδιού», που πρόσφατα έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης