Έπεσαν μηνύσεις για το παζάρι της Φιλιππιάδας!


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας κ. Δημήτρης Χουλιάρας, έπειτα από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χώρο του παζαριού Φιλιππιάδας, κατέθεσε μήνυση στον Δήμαρχο Ζηρού, στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, καθώς και στους συμμετέχοντες επαγγελματίες,... 



...αφού διαπίστωσε ότι οι επαγγελματίες πουλούσαν κανονικά εμπορεύματα, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του παζαριού, αφού το παζάρι είχε καθοριστεί να πραγματοποιηθεί από την 26/10/15 ως και την 1/11/15.

Επίσης, έκανε καταγγελία για την μη ύπαρξη πυρασφάλειας στον χώρο του παζαριού. Την ίδια ώρα κατήγγειλε το γεγονός στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) κ. Αντώνη Δουβίτσα, ο οποίος επισκέφτηκε άμεσα το χώρο του παζαριού, όπου διαπίστωσε και ο ίδιος τα καταγγελλόμενα και την Δευτέρα 26/10/15 κατέθεσε και αυτός μήνυση και καταγγελία για τους ίδιους λόγους προς στους ίδιους υπευθύνους.

Όπως έχουμε τονίσει η Ομοσπονδία μας, καθώς και όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι, είναι αντίθετοι στην διεξαγωγή των παζαριών αυτών με τον τρόπο που υλοποιούνται.

Ακόμη, καλούμε για ύστατη φορά τους υπευθύνους των εκάστοτε παζαριών να είναι τυπικοί στους χρόνους υλοποίησης τους, καθώς και στις νόμιμες αδειοδοτήσεις, άλλως θα μας βρουν απέναντι τους

 epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ