Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κάστρο της Άρτας

 
Ο Δήμος Αρταίων θα δημιουργήσει φέτος «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», από 20 Δεκεμβρίου 2015 έως 6 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Εκδηλώσεων. 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διασκέδασης ανηλίκων να καταθέσουν προτάσεις που θα αφορούν στην δημιουργία και στην ανάπτυξη του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού».



Ο χώρος που προτείνεται για την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού είναι το εσωτερικό του Κάστρου της Άρτας. Συνημμένη διατίθεται κάτοψη του Κάστρου, όπου σημαίνεται ο προτεινόμενος χώρος για τις εκδηλώσεις.

Οι κατατεθειμένες προτάσεις, προκειμένου να θεωρούνται έγκυρες και αποδεκτές πρέπει να εναρμονίζονται με τα περιεχόμενα της η υπ. αρ. ΥΠΠΟΤ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ42/1017/61/10.4.2012 Υ.Α (ΦΕΚ 1189 /Β΄/10.4.2012) «Έγκριση όρων και διαδικασιών για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών τόπων για πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις».

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν εγγράφως έως και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 στην Διεύθυνση Προγραμματισμού /Τμήμα Τουρισμού και Πολιτισμού, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 26810 74615 (κος Αρκουμάνης).

Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.arta.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ