Έφυγε ο Βασίλης... Καλό ταξίδι παλικάρι !!


Δυστυχώς,  τις μεσημεριανές ώρες, ο 23χρονος Βασίλης Καπενής, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο Βασίλης ήταν ένα παιδί μάλαμα και με τον άδικο χαμό του σκόρπισε πόνο και θλίψη στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που γνώρισε στο σύντομο διάστημα που έμεινε σε τούτη τη ζωή.



Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσαν μέρες τώρα την άνιση μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Ο ίδιος ο Βασίλης πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις και προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή περίπου επί ένα δεκαήμερο αντιμετωπίζοντας καθημερινά το θάνατο.

Τις ημέρες αυτές, η οικογένεια του παλικαριού και οι φίλοι του ήταν στο πλευρό του. Πάλευαν μαζί του. Πριν από λίγο όμως αυτή η μάχη χάθηκε...

Μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, πάλεψαν και οι απλοί - άγνωστοι άνθρωποι όπου από χθες, και όταν δημόσια έγινε γνωστό το πρόβλημά του, δημιούργησαν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση, ώστε να βρεθούν τα αναγκαία αιμοπετάλια -και όχι μόνο- για τη σωτηρία του παιδιού.

Έτσι και μετά από αυτή τη δυναμική, μα συνάμα και συγκινητική κινητοποίηση, της μικρής μας κοινωνίας, προς κάθε κατεύθυνση, δεν κατορθώθηκε τελικά η σωτηρία του Βασίλη, παρά και τις προσευχές που συνόδευαν αυτή την τιτάνια προσπάθεια, εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων ανθρώπων...

Στη γειτονιά των Αγγέλων οδεύει τώρα ο 23χρονος Πηγιώτης Βασίλης Καπενής και σίγουρα αφήνει πίσω του την ανείπωτη θλίψη για τον πρόωρο χαμό του...

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

 Διαβάστε και ΕΔΩ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης