Εκλογές για τις 8 Νοεμβρίου επιδιώκει ο Τσίπρας


Σε πρωτόγνωρο πολιτικό μαραθώνιο εντός Αυγούστου, προκειμένου να σφραγίσει η συμφωνία με τους εταίρους στις 18 του μήνα και να «κλειδώσουν» πρόωρες κάλπες για τις 8 Νοεμβρίου επιδίδεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής».
 


Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να «κουμπώσει» τους επιμέρους στόχους με τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, με τους εταίρους να περιμένουν δείγματα γραφής για να ανοίξουν τη χρηματοδοτική κάνουλα και να πληρωθούν οι δόσεις.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει σε συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα επιδιώξει μέσω επιθετικών πρωτοβουλιών να κλείσει τον φάκελο της συμφωνίας χωρίς καθυστέρηση.

Σύμφωνα με το «Έθνος», κάποιοι έχουν εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα εκλογές μέσα στον Σεπτέμβρη, ωστόσο ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη χώρα «στον αέρα» για να εγκλωβιστεί σε εσωκομματικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή να αποφύγει το πολιτικό κόστος από τα φορολογικά μέτρα.

 huffingtonpost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ