Πέταξαν σε βράχια του Αιγαίου ανάπηρη γυναίκα


Απάνθρωποι και αδίστακτοι διακινητές έφεραν από την Τουρκία και εγκατέλειψαν πάνω σε απόκρημνα βράχια και μέσα στον ήλιο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του όρμου “ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” στη Σύμη, ένα άτομο με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και μια 70χρονη με κινητικά προβλήματα με τα αναπηρικά καροτσάκια τους!



Οι δυο - μαζί με άλλα δυο άτομα - εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από το Λιμενικό. Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες χθες, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από ξηράς με περιπολικό όχημα του Λιμενικού και δια θαλάσσης, με συνδρομή ιδιωτικού Ταχύπλοου σκάφους, στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν σε βραχώδη δύσβατη περιοχή πλησίον του όρμου “ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” οι τέσσερις παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί.

Οι 4 απεγκλωβίστηκαν και διεσώθησαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Σύμης, όπου παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, που διενεργεί την προανάκριση.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το Λιμενικό δείχνουν την τραγικότητα της κατάστασης και το τι αντιμετωπίζουν κάθε μέρα τα στελέχη του Λιμενικού, σε όλα τα νησιά. Αλλά δείχνουν και πόσο αδίστακτοι είναι οι διακινητές.

onalert, madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης