Ιόνια Οδός: Έκλεισε το εργοτάξιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο Ευηνοχώρι


Σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες από  εργαζόμενους, οι υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρείας ενημέρωσαν το προσωπικό πως αναστέλλεται η λειτουργία του εργοταξίου μέχρι και την επόμενη Τετάρτη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες. 



Ήδη η εταιρεία έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μηχανήματα εντός του εργοταξίου και τα έχει ακινητοποιήσει.

Να θυμίσουμε πως το κλείσιμο των εργοταξίων της Ιονίας Οδού είχε προαναγγελθεί από τον διευθύνοντα  σύμβουλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ  Γιώργο Περιστέρη, στο περιθώριο της ετήσιας τακτικής Γ.Σ. του ομίλου.

Στην περιοχή του Αντιρρίου η εταιρεία απομάκρυνε τον στόλο των μηχανημάτων και των φορτηγών ενώ και οι υπεργολάβοι έχουν σταματήσει τις εργασίες τους, με το προσωπικό να ενισχύει την σήμανση στην περιοχή κάτι που δηλώνει πως κάποιο χρονικό διάστημα δεν θα εκτελεστούν έργα

Συνεχίζονται έως ώρας οι εργασίες στη σήραγγα της Παλιοβούνας

Εν τω μεταξύ κανονικά συνεχίζονται μέχρι στιγμής οι εργασίες για την διάνοιξη της σήραγγας στην Κλόκοβα. Οι εργαζόμενοι όπως αναφέρουν πηγές της τηλεόρασης του Lepanto θα ενημερωθούν σήμερα από την κατασκευάστρια εταιρεία για την πορεία των εργασιών.

Βέβαια και εδώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διακοπής των εργασιών αφού τα αποθέματα σε καύσιμα που διαθέτει η εταιρεία εξαντλούνται.

Πηγή: http://lepantortv.gr/
 agriniopress.gr/
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ