Ιωάννινα: «Δυνατότητες του Πρωτογενούς και Αγροδιατροφικού Τομέα»


Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου, εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, «Προωθώντας την Απασχόληση» που υλοποιεί την Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» διοργανώνει θεματικό εργαστήρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, ώρα 11:00... 



...στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Λόφος Αγίας Τριάδος με θέμα «Δυνατότητες του Πρωτογενούς και Αγροδιατροφικού Τομέα».

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από τους συντονιστές και τους εταίρους των συμπράξεων
α) Ανταλλαγή εμπειριών
β) Παρουσίαση καινοτόμων καλλιεργειών
γ) Όροι ένταξης και απαιτούμενα προσόντα ενασχόλησης με τον Πρωτογενή Τομέα
δ) Απαιτούμενη εμπειρία για παραγωγή θετικών αποτελεσμάτων.

Στόχος της πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ανέργων και Αγροτών στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων» είναι η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης και κινητοποίησης των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας 100 θέσεων απασχόλησης για ανέργους και αγρότες.

Εκτός από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη συμμετέχουν η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α., ως συντονιστής εταίρος, ο Δήμος Δωδώνης, ο Δήμος Ζίτσας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου (BIC Ηπείρου), το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το ΚΕΚ Τεχνική Εκπαιδευτική Α.Ε., το ΚΕΚ Ευρωπληροφόρηση Α.Ε., το ΚΕΚ 01 Πληροφορική – Εκπαιδευτική Α.Ε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης