Έλεγχος στο έργο αποχέτευσης Πέτα-Κομποτίου


- Από την αντιπολίτευση του Δήμου Ν.Σκουφά

Την Πέμπτη 21/05/2015,κλιμάκιο Δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων ‘’Δήμος Πολιτών’’και ‘’Παρέμβαση Πολιτών’’Δήμου Ν.Σκουφά αποτελούμενο απ΄τους Μουσαβερέ Θεόδωρο, Μπίζα Γεώργιο, Πεσλή Δημήτριο, Πεσλή Μπάμπη και δημότες του Πέτα, επισκέφθηκαν τμήματα του έργου αποχέτευσης Πέτα- Κομποτίου που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Δημοτική Ενότητα Πέτα.



Το κλιμάκιο συνόδευε η Ειρήνη Σκούρα προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ζηρού που επιβλέπει το έργο.

Ζητήθηκε ενημέρωση της προόδου του έργου απ’τον υπεύθυνο της κατασκευάστριας εταιρίας Γιώργο Λιανό και απ’την πλευρά του κλιμακίου έγιναν προτάσεις για την καλύτερη εκτέλεσή του.

Διαπιστώθηκαν αρκετά προβλήματα στη φάση κατασκευής και αποκατάστασης που επισημάνθηκαν στην εταιρεία και δόθηκαν διαβεβαιώσεις απ’τον υπεύθυνο του έργου για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και τεχνικά αρτιότερη αποκατάσταση των εργασιών.

Διαπιστώθηκε επίσης η ολοφάνερη απουσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ν.Σκουφά σε όλη την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου κάτι που δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση απ’το γεγονός ότι το έργο υλοποιείται μέσω της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ζηρού.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Ν.Σκουφά να ζητήσουν απ’την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ζηρού αντίγραφο της μελέτης του αποχετευτικού Πέτα-Κομποτίου,της τεχνικής περιγραφής,της ειδικής συγγραφής υποχρεώσεων και του χρονοδιαγράμματος του έργου προκειμένου να διευκολυνθούν στο θεσμικό τους ρόλο ως αντιπολίτευση.

Η αντιπολίτευση δεσμεύεται ότι μετά την πλήρη ενημέρωση απ΄το υλικό το οποίο ζητήθηκε θα αναληφθούν κι άλλες πρωτοβουλίες με σκοπό την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης