Κινητοποίηση στην Άρτα σήμερα για την Υγεία


- Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κιλκίς στις 8.30 μ.μ. 

Κινητοποίηση για την Υγεία διοργανώνουν στην Άρτα σήμερα Πέμπτη 28 Μάη ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Άρτας, το Εργατικό Κέντρο Άρτας, Σωματεία Συνταξιούχων, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Άρτας και ο Σύλλογος Γυναικών Άρτας της ΟΓΕ.



Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κιλκίς στις 8.30 μ.μ.

Στο κοινό τους κάλεσμα σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Συνεχώς αναγκαζόμαστε να βάζουμε το χέρι στην τσέπη για να πληρώνουμε για υπηρεσίες Υγείας που έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε.

Για υπηρεσίες που τις πληρώναμε μια ζωή και ακόμα τις πληρώνουμε από τις εισφορές και τη φορολογία μας. Η σημερινή άθλια κατάσταση στην Υγεία - Πρόνοια είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της ΕΕ που θεωρεί τις παροχές Υγείας του λαού ως "κόστος", γιατί εμποδίζουν την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτή είναι η αιτία της έλλειψης προσωπικού, των περικοπών στους μισθούς των υγειονομικών, των συγχωνεύσεων των κλινικών και εργαστηρίων. Της αύξησης των πληρωμών για εξετάσεις, νοσηλεία, φάρμακα, της εφαρμογής του "πλαφόν" στη συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων, της λειτουργίας των δημόσιων μονάδων Υγείας ως επιχειρήσεων που "πουλάνε" υπηρεσίες Υγείας».

 epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης