Θεσ/νικη: Οι συγκοινωνίες... βγαίνουν στο Θερμαϊκό


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΕΚΙΝΑ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ 

Ενεργοποιείται από το πρωί του Σαββάτου η θαλάσσια σύνδεση του λιμανιού της συμπρωτεύουσας με το Λευκό Πύργο, την Περαία, τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα, για τη θερινή περίοδο 



Τα δρομολόγια της θαλάσσιας συγκοινωνίας στον Θερμαϊκό ξεκινά, αύριο, ο «Κωσταντής», το πρώτο από τα τρία πλοιάρια που θα μεταφέρουν, φέτος, επιβάτες από το λιμάνι μέχρι και τους Νέους Επιβάτες.

Το πλοιάριο πλέει, σήμερα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αύριο, στις 10 το πρωί, θα σηκώσει άγκυρα από το λιμάνι της πόλης.

Μέχρι τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιεί πέντε δρομολόγια τη μέρα ενώ από τις 25 και μετά, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και τα καραβάκια «Θερμαϊκός 1» και «Άγιος Γεώργιος», τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά ώρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

«Φέτος περιμένουμε αύξηση των επιβατών κατά 10 με 15% καθώς η περσινή περίοδος έκλεισε αρκετά καλά και ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει σταδιακά και αυτό το είδος συγκοινωνίας» εξηγεί ο πλοιοκτήτης Μανώλης Kάιλας.

Όπως έγινε γνωστό, τα καραβάκια θα ξεκινούν από τον χώρο του λιμανιού, θα κάνουν στάση στο Λευκό Πύργο και θα έχουν τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών με ολιγόλεπτη στάση στον προβλήτα της Περαίας. Ορισμένα δρομολόγια θα κάνουν στάση και στην Αγία Τριάδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ