Επιστήμονας θα ζήσει μέχρι και 150 χρόνια


Ο Δρ Alex Zhavoronkov, ειδικός στην αντιγήρανση, πιστεύει πως το προσδόκιμο ζωής θα μεγαλώσει πολύ σε σχέση με το υπάρχον στα επόμενα χρόνια.

Ζωή μέχρι τα… 150 χρόνια υποστηρίζει πως θα ζήσει ένας επιστήμονας που, όπως λέει, ανακάλυψε το μυστικό για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.



Ο ίδιος ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα άσκησης σε συνδυασμό με λήψη φαρμάκων και συμπληρωμάτων, κάνει συχνά ιατρικές εξετάσεις. Απέρριψε το γάμο και την απόκτηση παιδιών και υλικών αγαθών για να επικεντρωθεί στην έρευνά του στον τομέα της αντιγήρανσης.

Ο Zhavoronkov, διευθυντής του ιδρύματος Biogerontology Research Foundation, το οποίο ασχολείται με την επιμήκυνση της ζωής και τη βελτίωση της υγείας των ηλικιωμένων, δηλώνει βέβαιος πως ο τρόπος ζωής του θα του επιτρέψει να ζήσει 150 χρόνια.

Κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, σύμφωνα με τη Daily Mail και κάνει τακτικά εξετάσεις για να παρακολουθεί τη βιοχημεία του αίματός του.

«Όλοι οι υπεραιωνόβιοι που ζουν σήμερα, έζησαν σε δύσκολες εποχές που δεν υπήρχαν αντιβιοτικά και ξέραμε πολύ λιγότερα για την ανθρώπινη βιολογία», τονίζει. «Πιστεύω πως σε δύο με τρία χρόνια θα έχουμε αποτελεσματικές φαρμακευτικές λύσεις που βασίζονται σε ήδη εγκεκριμένα φάρμακα τα οποία θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να μείνουν νέοι και υγιείς μέχρι να είναι διαθέσιμες άλλες εξελίξεις στην αναγεννητική ιατρική και τη γονιδιακή θεραπεία», προσθέτει.

madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ