Αεροδρόμιο πωλείται προς 1 ευρώ και 40 λεπτά!


-Αεροδρόμιο στην Ισπανία αναζητά το νέο του ιδιοκτήτη που θα πληρώσει το ευκαταφρόνητο ποσό των 1 ευρώ και 40 λεπτά, προκειμένου να το αποκτήσει

Κι όμως δεν πρόκειται περί λάθους αλλά για την πραγματικότητα. Το αεροδρόμιο "Ciudad" στην Ισπανία περιμένει το νέο του ιδιοκτήτη που το μόνο που θα χρειαστεί για να το αποκτήσει είναι το εξευτελιστικό ποσό των 1 ευρώ και 40 λεπτά. (Φώτο)




  Η κατασκευή του αεροδρομίου στοίχισε περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια το 2009, όταν η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα της Ισπανίας.

Το αεροδρόμιο λειτούργησε τρία μόλις χρόνια και έκλεισε όταν η εταιρία των κατασκευαστών άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Έτσι, αποφασίστηκε να πωληθεί προς 100 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν εμφανίστηκε κανένας ενδιαφερόμενος να αρπάξει την ευκαιρία με αποτέλεσμα η τιμή του να πέσει σημαντικά.


  Οι απεγνωσμένοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να μειώσουν τη τιμή μέχρι που έφτασε στο 1.40 €, παρόλα αυτά είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μαζί με το αεροδρόμιο θα αγοράσουν και ένα χρέος εκατομμυρίων στο Ισπανικό δημόσιο.

Το αεροδρόμιο που είχε κατασκευαστεί για να τονώσει την οικονομία της περιοχής και να αποσυμφορήσει την κίνηση που έχει το αεροδρόμιο "Barajas" της Μαδρίτης.


  Από το κλείσιμό του 20.800 τετραγωνικά μέτρα και τα κτίρια του αεροδρομίου είναι κενά και δεν έχουν καμία χρηστικότητα, μέχρι να βρεθεί ένας "γενναίος" αγοραστής που θα πληρώσει 1.40 € στους ιδιοκτήτες, αλλά και μερικά εκατομμύρια στο δημόσιο.

(Πηγή: Metro)

 
http://news247.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ