Πρέβεζα: "Μπούκαραν" σε Ωδείο και Οδοντιατρείο για 100 ευρώ !!


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας υπόθεση κλοπής από ημεδαπούς στο ωδείο και σε οδοντιατρείο της Πρέβεζας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου και ενός 33χρονου



Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν σε συνδυασμό με τη αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος ως ο δράστης της κλοπής σε ωδείο στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 27.03.2015, κατά την οποία αφαιρέθηκε από γραφείο του ωδείου το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

 Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

 Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οδοντιατρείο, στην Πρέβεζα 

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος ημεδαπός, το πρωί της 27-03-2015 εισήλθε σε οδοντιατρείο στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης