Άρτα: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτρης Πετανίτης


Η πρώτη διακριτική διαφοροποίηση, στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής, ήρθε απ’ τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτρη Πετανίτη, που είναι ένας απ’ τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης και με σημαντική συμβολή στην επικράτηση του συνδυασμού του νυν δημάρχου. 



Ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ανακοίνωσε την παραίτηση, με την γνωστή αιτιολογία, που πάντα προβάλλεται και αφορά σε προσωπικούς λόγους, θεωρώντας πως έτσι θα κερδίσει πολιτικό χρόνο, για να μπορέσει να… μπαλώσει ότι μπορεί να διορθωθεί, στο εσωτερικό της παράταξής του, που όμως φαίνεται αρκετά δύσκολο.

 Η παραίτηση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτρη Πετανίτη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γνώμης», αφορά «στο ποτήρι που ξεχείλισε» σε ότι αφορά την απαξίωση του δημάρχου, προς τους στενούς του συνεργάτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος, μετέφερε σε τακτά χρονικά διαστήματα στον δήμαρχο, αιτήματα των δημοτών, για τα οποία όμως ο δήμαρχος, δεν έδωσε ποτέ την ελάχιστη σημασία.

Πολλά απ’ τα αιτήματα που είχε μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος, αφορούσαν στους αγροτικούς δρόμους, που είναι σε κακό χάλι και αντί όπως ήλπιζε να δείξει το ενδιαφέρον του ο δήμαρχος, μιας και αυτή ήταν η προεκλογική δέσμευση της παράταξης, τον άκουσε να λέει πως αυτή του η επιμονή, σημαίνει πως κάνει προσωπική πολιτική!

 gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ