ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ λάιβ στο κουρδιστό πορτοκάλι στην Άρτα


Ένα κάρο τιράντες κι ένα μάτσο λεβέντες μάζεψε πάλι ο Γραμμένος και τα εκθέτει όλα στο πάλκο του…..(μουσική σκηνή) παίζοντας καινούρια(!) τραγούδια που δεν υπάρχουν στο γιουτιούμπ, αλλά και παλιά που έχουν ανέβει κατά καιρούς στο παγκόσμιο τοπ τεν (που φτιάχνει με τους φίλους του κάθε καλοκαίρι πριν πάνε για ψάρεμα)! 



Στα όργανα ανάλογα με την περίσταση είναι οι: Λαγδάς Βασίλης - Κιθάρες και ό,τι άλλο χρειαστεί Καλκάνης Χρήστος - Κλαρινέτο, Μελόντικα και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Ο Σπύρος Γραμμένος θα εμφανιστεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», Αλεξοπούλου 5, Άρτα.

 Ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα (τουλάχιστον).... 

Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του, πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του.

Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του χάισενμπεργκ.

Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς),έναν δημοσίας χρήσης με τίτλο ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΡΑΝΤΑ που κυκλοφόρησε τον Μάη του 2010 και δεν θα τον βρείτε πουθενά, ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του!.

Είναι 100 κιλά, οφιούχος και ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες . Τον συνόδευαν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmakers μέχρι που τον έδιωξαν και πλέον είναι ελεύθερος(single)! http://spirosgrammenos.gr/ http://kourdisto.gr/

Οργάνωση παραγωγής και ό,τι άλλο χρειαστεί: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ